Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE “DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ KUTLU OLSUN”

BAŞKAN KOCATEPE “DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ KUTLU OLSUN”

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 1 Ekim Dünya Çocuk Günü dolayısı ile bir mesaj yayınladı.

Başkan Kocatepe mesajında Çocuğa “çocuk olma hakkının” tanındığı, istismar ve hak ihlallerinin kalmadığı çocuk yürekli bir dünya temennisinde bulunarak tüm dünya çocuklarının ‘çocuk günü’nü kutladı.

Kocatepe; “Geleceğimizin en güzel varlığı çocuklarımız, yarının büyükleri olarak sorumluluk alacaklardır. Bu bilinçte olan biz yetişkinler ise çocuklarımızı milli ve manevi değerlerimize bağlı, sağlıklı, güçlü, bilgili, becerikli ve evrensel boyutta bir birey olarak yetiştirmekle yükümlüyüz. Dünyanın ve ülkemizin temeli olan çocuk çok iyi eğitilmeli ve yetiştirilmelidir. Gelecekte kendisine, ailesine, yurduna ve tüm insanlığa hayırlı ve yararlı olmalıdır.

Bizler de çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunmak için sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarımıza yön veriyor, ekiplerimizle birlikte faaliyetlerde bulunuyoruz. Bu güne kadar çocuklarımızın çocukluklarını yaşayabilmeleri adına Artvin’imizde çocuklarımızı düşünerek onlara yönelik projeler üreterek çalışmalar sürdürüyoruz. Çocuklarımızın mutluluğu için çeşitli şenlikler, sosyal ve kültürel etkinlikler düzenledik düzenlemeye de devam edeceğiz. Çünkü dünya, çocuklar gülünce güzel. Bu duygu ve düşüncelerle; Çocuğa “çocuk olma hakkının” tanındığı, istismar ve hak ihlallerinin kalmadığı çocuk yürekli bir dünya temenni ederek yarınlarımız olan ülkemiz ve tüm dünya çocuklarının ‘Dünya Çocuk Günü’nü kutluyor, sağlık, sevgi, huzur ve barış dolu bir gelecek temenni ediyorum” dedi.

ARTVİN BELEDİYESİNDEN ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ