Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE DİN GÖREVLİLERİNE HİZMETLERİ GEZDİRDİ

BAŞKAN KOCATEPE DİN GÖREVLİLERİNE HİZMETLERİ GEZDİRDİ

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, iletişim faaliyetleri kapsamında geliştirdiği ‘Gözletişim’ projesi ile bu hafta Artvin Merkez ve köylerde görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, geliştirdiği ‘Gözletişim’ projesi ile haftanın belirli günlerinde siyasi partilere, STK’lara, muhtarlara, gazetecilere, vatandaşlara biten ve yapımı devam eden hizmetleri gezdirerek bilgi veriyor.

Bu hafta ki Gözletişim programı kapsamında da Diyanet Sen Artvin Şube Başkanı Osman Özaydın olmak üzere merkez ve köylerde görev yapan din görevlileriyle bir araya gelerek 5 yıl içersin de yapılan hizmetleri yerinde tanıttı ve ilerleyen zamanlarda yapacakları projeleri paylaştı.

Başkan Kocatepe, programda din görevlilerine sırasıyla, İtfaiye Binası, 7 Mart- Elit Park Bağlantı Yolu, Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi, Cezaevi- Yeni Mahalle arası bağlantı yolu, Hanımlar Lokali, Şefkat Eli Mağazası, Çocuk Oyun Parkları, Seyir Terasları, yürüyüş yolları, Hastane virajı büfeler, Seyir Terası, Kültür Sokağı, Engelsiz Yaşam ve Kültür Merkezi, Yürüyen Merdivenler, Semt Pazarı,Atatepe – Şara bağlantı yolu, Dere Mahallesi yol genişletme çalışmalarını gezdirerek projelerin son durumları ve amaçları hakkında detaylı bilgi verdi.

Program Atatepe Sosyal Tesislerinde çay sohbeti ile sona erdi.

Başkan Kocatepe burada yaptığı konuşmada: “Bugün sizlerle beraber yıllık bütçemizin kat kat üstünde ki yatırımlarımızı beraber gezdik bu yatırımlar 30 Martta Artvin’in 90 yıl sonra benim partim değil de benim şehrim kazansın demesinin sonucunda iktidarımızın destekleri ile yapıldı. Bu şehirde insanların hayallerini zorlayacak işlere imza attık atacağızda Tecrübelendik şimdi vites artırarak Artvin’imize daha güzel hizmetler etmeye devam edeceğiz.” dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCISI YAZICI’DAN ARTVİN BELEDİYESİNE ZİYARET