Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE ‘DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

BAŞKAN KOCATEPE ‘DEN YENİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MESAJI

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının başlamasıyla öğrenci, öğretmen ve eğitim camiasına hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

Belediye Başkanı Kocatepe, 17 Eylül’de başlayan 2018-2019 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Öncelikle yeni eğitim – öğretim yılının, başta geleceğin teminatı öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dileyen Başkan Kocatepe, şunları kaydetti: “Bugüne kadar eğitim için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan tüm imkânlarını seferber eden Artvin Belediyesi aynı düstur ile çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir. Okullarımızın ihtiyaçlarını, talep ve önerilerini dikkate alıp imkânlarımız doğrultusunda destek oluyoruz.

Biliyoruz ki Türkiye’nin kalkınmasında ki en önemli nokta eğitimdir. Bizlerde bunun bilincinde olarak 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine daha emin adımlarla ulaşmak için en eğitim yuvalarına Artvin Belediyesi olarak gerekli desteği ve yatırımları yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz.

Değerli eğitimcilerimiz ve sevgili veliler, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar aydınlık olacaktır. Bu vesile ile öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyor, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının ilimize, ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum”dedi.

ARTVİN BELEDİYESİNDEN ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ