Anasayfa / Galeri / BAŞKAN KOCATEPE BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ BİSİKLETLE ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞKAN KOCATEPE BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ BİSİKLETLE ÖDÜLLENDİRDİ

Artvin Belediyesi, Artvin’de okullarını birincilikle tamamlayan ve TEOG sınavında soruların tümünü yanıtlayan öğrencileri bisiklet ile ödüllendirdi.

Artvin Belediyesi ve Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Milli İrada meydanında düzenlenen programda 28 okul birincisinin yanı sıra TEOG sınavında soruların tümünü yanıtlayarak dereceye giren 5 öğrenciye bisiklet hediye edildi.

Burada bir konuşma yapan Artvin Belediye Başkanı Kocatepe eğitimde okullarında en başarılı öğrencileri karınca kararınca ufakta olsa ödüllendirmek için bir araya geldiklerini söyledi.

Kocatepe, “İstedik ki bu öğrenci kardeşlerimiz hayatlarında başarının az da olsa maddi bir karşılığını görsünler ve bu günlerini unutmasınlar. Biz belediye olarak kendi başarımızın yanında toplumsal başarıyı da önemsiyoruz. Bu kapsamda okullarında birinci olan 28 öğrencimizle TEOG’da soruların hepsini yapan 5 öğrencimizi ödüllendirmek istedik. Öğrencilerimizin şahsında okul müdürlerimizi, öğretmenlerimizi, velilerimizi kısaca öğrencilerimizin üzerinde emeği olan herkesi teşekkür ediyoruz” dedi.

Kocatepe Artvin’e başarının çok yakıştığını ifade ederek bu başarılı öğrencilerin bisikletleri kazasız belasız güzel günlerde kullanması temennisinde bulundu.

Artvin’de İskebe yolunda bisiklet kullanımına uygun olduğunu ifade eden Başkan Kocatepe yeni bisiklet yolunu da Korzul’da bitirdiğimizde Artvin’de bisiklet kültürü giderek yaygınlaşacaktır” diye konuştu.

Artvin Valisi Ömer Doğanay hem ilkokul hem üniversite sınavlarında başarılı olan ve okullarını birincilikle tamamlayan öğrencilerin her şeye laik olduğunu söyledi.

Doğanay“ Geleceğimiz teminatı sizlersiniz. Bu bisikletlerle ilim yolculuğuna devam edersiniz inşallah. Cenabı Allah sizleri her türlü kazadan beladan uzak etsin inşallah.  Aklınızda kalsın bir söz var Cenap Şahabettin’in, “biz kuşlar gibi uçmayı öğrendik, balıklar gibi yüzmeyi öğrendik. Ama insanca yaşamayı unuttuk” der. Ben sizlere bir baba olarak, bir insan olarak, bir amcanız olarak tavsiyem balıklar gibi yüzmeyi de öğrenin, kuşlar gibi uçmayı da öğrenin ama insanca yaşamayı hiçbir zaman unutmayın” diye konuştu.

Programa Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, eşi Hacer Kocatepe, Artvin İl Jandarma Komutanı Osman Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, Milli Eğitim Müdürü Abdülcelil Kahveci, KYK İl Müdürü Tamer Yıldırım, İl Deftardarı İbrahim Bayraktar, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Dursun Okur, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta,  AK Parti Merkez İlçe Başkanı Maksut Koçak,  Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Zafer İnce, AK Parti Artvin Yerel Yönetimler İl Başkan Yardımcısı Yüksel Kantar, veliler,öğrenciler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

HAYVAN BAKIM EVİ ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR