Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / Başkan Kocatepe, Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası

Başkan Kocatepe, Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde yapılan Artvin Şoförler ve Otomobilciler Odası kongresine katıldı.

Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezindeki Şoförler ve Otomobilciler Odası kongresine Kongresi’ne, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Ticaret Odası Başkanı Kurtul Özel, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan, CHP Merkez İlçe Başkanı Cüneyt Öztürk ve çok sayıda Şoför katıldı.

İstiklal Marşı’nın okunması ve saygı duruşuyla başlayan kongrede, faaliyet ve hesap raporlarının okunmasından sonra Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe  ve adaylar konuşmalarını yaptı. Konuşmalardan sonra akşam 17.00’da bitecek olan oylama işlemine geçildi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe yaptığı konuşmada Artvin’in bu yıl içersinde otopark ve trafik sorununun çözüleceğini belirterek şunları ifade etti;

“Sevgili kardeşlerim, aslında bizler biraz meslektaş sayılırız şehirde kamuya yönelik hizmetler yapan kuruluşlarız.  3 tane aday kardeşimiz var birazdan birisi başkan olacak ve ateşten gömleği giyecek bir felsefecinin dediği gibi her şeyi eleştirmeci yapmalıyız ancak o zaman gelişebiliriz. En iyi aday bize sorun getirmeyen hatta hazır dosya getiren adaydır bizde o zaman elimizden geleni yaparız. Hepiniz bu toplumun yükünü çeken insanlarsınız.

Yeri gelmişken söylemek lazım şehrimizin ihtiyacı olan otopark için  bu yaz hedefi bin koydum ama 500’e de razıyım 500 araçlık otoparkı kah mahallerde 10 araçtan aşağı olmamak şartı ile yapacağız Mahallenin muhtarları yerleri göstersin her mahalleye en az 10 araçlık otopark yapalım.

Bir ikinciside yollarımız dar ama %50 sorun darlıktansa %50’de kullanım hatasındandır dörtlüyü yakan yol kendinin sanıyor. Bir gün bir ambulansa itfaiye engel olursunuz bunun vebalini ödeyemezsiniz.

Allah izin verirde önümüzdeki dönem seçilirsek şimdi ki görev alacak olan arkadaşlarla daha teknik daha yakın çalışma fırsatı olacak . Bilesiniz yanınızdayız seyitler minibüslerin durağından tutunda bizim minibüslerin durağına daha öncede ilçe minibüsler için yapmıştık bizde varsa biliniz ki sizindir kardeşlerim hep birlikte bu şehri taşımaya devam edeceğiz.

Başkan Kocatepe’den Kafkaöserde yapılacak olan Kar Voleyboluna davet

Bu cumartesi Pazar Kafkasörde Kar Voleybolu Türkiye şampiyonası yapılacak taşımayı yine birlikte yapacağız. Sizleri de hem katılıma hem de destekleme bekliyoruz.

Şehrin Girişine Yeni Köprü Müjdesi

Allah nasip ederse şehrin girişine Karayolları ile birlikte ya yeni köprü yapacağız yada mevcut köprüyü yıkıp yenisini yapacağız bu da şehrimizin trafiğini epeyce rahatlatacak. Hapishaneden iskebeye yapılan yol bitmek üzere alt yapısı ve kanalizasyonu da bitmek üzere Allah nasip ederse onu iskebe stadının arkasından Atmacadan Katravana bağlayacağız bu yolunda yarısı bitti. Şehrin merkezinde de merdivenle çıkılan trafiğe kapalı yollar var onları da açacağız bu sene trafikte rahatlama yılı olacak Artvin Lisesinin orada otopark yapılacak ya 1 araç daha fazla park olsun diye pintilik yapıyorum bu sene inşallah başlatacağız.

Bütün üye ve aday kardeşlerime başarılar diliyorum.“ dedi.

Artvin Belediyesi ‘Yol Medeniyettir’ Anlayışı ile Çalışmalarına Devam Ediyor