Anasayfa / Haberler / BAŞKAN KOCATEPE, AK PARTİ GENÇLİK KOLLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

BAŞKAN KOCATEPE, AK PARTİ GENÇLİK KOLLARIYLA İFTARDA BULUŞTU

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Adalet ve Kalkınma Partisi  (AK Parti)  Artvin Gençlik Kollarıyla iftarda bir araya geldi.

Artvin Belediyesi sosyal tesisleri Artvin Sofrasında gerçekleşen iftar yemeğine Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve eşi Hacer Kocatepe, AK Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Coşgun ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri katıldı.

İftar sonrası konuşan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, gençlerin çok kıymetli olduğuna vurgu yaparak Türkiye’nin daha müreffeh yarınlara ancak gençlerle birlikte ulaşabileceğine dikkat çekti.

Başkan Kocatepe,  gençlerle, 3 yılda yapılan Belediye hizmetlerini de değerlendirerek birçok çalışmaya imza atıklarını ancak Artvin’in daha çok projeye ve çalışmaya ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Kocatepe ; “Ramazan birlik beraberliğin ön planda olduğu böyle mübarek bir ayda gençlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her zaman söylediğimiz gibi gençler hem aydınlık yarınlar için hem de daha müreffeh bir ülke için çok önemlidir. Bu acıdan gençlerimizle bir araya gelmek onlarla istişare etmek benim için çok anlamlıdır.

Artvin’de 3 yıldır görev yapıyoruz. Sizlerde yakından takip ediyorsunuz.  Elhamdülillah birçok projemizi hayata geçirdik. Artvin’e sevgimizi hizmet ederek gösteriyoruz. Bu yıl ve gelecek yıl daha büyük projeleri hayata geçirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Sizlerde teşkilatımızın mensupları olarak çalışmalarımızda her zaman kinden daha çok yanımızda olmanız bizleri ayrıca mutlu edecektir” dedi.

AK Parti Artvin Gençlik Kolları İl Başkanı Burak Coşgun ise Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye İftar yemeği ve gençlere vermiş olduğu değerden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında her zaman yanların da olduklarını söyledi.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı