Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN KOCATEPE 5 YILLIK HİZMETLERİNİ HALKA SUNACAK

BAŞKAN KOCATEPE 5 YILLIK HİZMETLERİNİ HALKA SUNACAK

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, göreve geldiği günden bugüne kadar yaptıkları çalışmaları 22 Şubat günü saat 18.00’da Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde Artvin halkına anlatacak.

Yüz Ak’ıyla 5 yıl içerisinde yapılan hizmetlerin tanıtım programı saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladıktan sonra Artvin’e Hizmet Yolunda 5 Yılın tanıtımının olduğu kısa video gösterimi yer alacak.

Video sunumları ardından Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, kürsüye çıkarak tek tek yapılan ve devam eden projeler hakkında bilgi verecek.

Program sonunda Belediye Meclis üyelerine plaket takdim edilerek Belediye Meclis Üyesi Adayları da halka tanıtılacak.

Başkan Kocatepe, tüm hemşerilerini hizmet tanıtım programına davet ederek yeni dönem için vizyon projelerinin müjdesini verecek.

REHABİLİTASYON MERKEZİ’NE 50 KULÜBE