Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / Başkan Kocatepe ’28 Şubat’ın Manşetleri’ sergisi Açılışına Katıldı

Başkan Kocatepe ’28 Şubat’ın Manşetleri’ sergisi Açılışına Katıldı

AK Parti İnsan Hakları Başkanlığı tarafından, Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezinde “28 Şubat’ın Manşetleri” sergisi açıldı.

Çeşitli gazetelerin 28 Şubat sürecindeki manşetlerinden oluşan serginin açılışına, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Memur Sen Artvin İl Temsilcisi İbrahim İnce,  AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Şenol Alparslan, Gençlik Kolları Başkanı Ali İhsan Başar, davetliler ve vatandaşlar katıldı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’de o 28 Şubat sürecini yakinen yaşadığını ifade ederek “Medyanın gücü hayırda kullanıldığında 15 Temmuz Darbesi bastırıldı. Şerde kullanıldığında da 28 Şubat’ı yaşadık. Bu iki örneğin mukayese edilmesi gerekiyor. Medya işin bir tarafında ise o başarılı oluyor. Medya 28 Şubat’ta milletin karşısındaydı, ihtilali başardılar. Bugün Cumhurbaşkanımızın geleneksel medya ve sosyal medya üzerinden başlattığı 15 Temmuz sürecindeki mücadelesine medya destek oldu ve bugün 28 Şubat2ın yıl dönümünde o günleri unutmayalım diye mücadele ediyoruz. 15 Temmuz’da medyanın desteği olmasaydı, belki bugün bu sergiyi açamayacaktık” diye konuştu.

Ak Parti Genel Başkanı Erkan Balta açılışta Yaptığı Konuşmada;

“O gün yaşananlardan ders almış olsaydık, devletin gerçek sahipleri bu konu üzerinde yeterince durmuş olsaydı, 15 Temmuz gibi bir faciayı yaşamamış olacaktık. Daha önceki darbeler asker içindeki cuntacıların darbesiydi. 28 Şubat askerle birlikte çeşitli sivil kuruluşların ve sivil toplum örgütlerinin ve basının ortak yaptığı bir darbeydi. Bu sergide bunun bir göstergesi.” dedi.

Konuşmalardan sonra Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe,  AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, Memur Sen Artvin İl Temsilcisi İbrahim İnce, ’28 Şubat’ın Manşetleri” Sergisinin kurdelesini keserek davetlilerle ve vatandaşlarla sergiyi gezdiler

.

ARTVİN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ