Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN ELÇİN’DEN VALİ DORUK’A ZİYARET

BAŞKAN ELÇİN’DEN VALİ DORUK’A ZİYARET

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin ile Belediye Meclis Üyeleri Vali Yılmaz Doruk’u makamında ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren Vali Doruk, 31 Mart tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Seçiminde Belediye Başkanı seçilen Demirhan Elçin ve belediye meclis üyelerinin görevlerinin hayırlı olmasını diledi.

Vali Doruk, yeni seçilen belediye başkanı ve belediye meclis üyelerinin yapacakları hizmet ve katkılarla eğitim ve turizm kenti yolunda emin adımlarla ilerleyen Artvin’e katkı sunacaklarına inandığını söyledi.

Belediye Başkanı Demirhan Elçin ise Artvin’in daha da gelişmesi ve kalkınması için çaba göstereceklerini belirterek, şunları söyledi:

“31 Mart Mahalli İdareler Seçiminin ilimizde huzurlu ve güvenli bir şekilde gerçekleşmesini sağlayan Sayın Valimize teşekkür ediyoruz. İlimizde huzur içinde, sorunsuz bir şekilde gerçekleşen seçimler sonucunda halkımızın milli iradesi sandıklara yansıdı. Halkımız da bizleri bu göreve layık gördü. Artvin’e hep birlikte güzel hizmetlerde bulunacağız” diye konuştu.

Ziyaret, çektirilen fotoğrafın ardından sona erdi.

ARTVİN BELEDİYESİ ŞEFFAF BELEDİYECİLİĞİN İLK ADIMLARINI ATTI