Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞKAN ELÇİN’DEN POLİS HAFTASI MESAJI

BAŞKAN ELÇİN’DEN POLİS HAFTASI MESAJI

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Türk Polis Teşkilatının 174. Kuruluş Yıl Dönümü dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Mesajında Başkan Elçin; “Vatanı için canını feda etmiş teşkilat mensubu aziz şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet ,emniyet mensuplarına  aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.”

Belediye Başkanı Demirhan Elçin, Polis Haftası dolayısıyla  yayımladığı mesajında “Türk Polis Teşkilatı, ülkemizin en köklü ve yüksek donanıma sahip, çağdaş ve evrensel değerler anlayışı ile toplumun huzur ve güvenliğini başarı ile sağlayan önemli bir teşkilattır. Bugün Türk Polis Teşkilatı, 174’üncü kuruluş yıl dönümünün haklı gururunu yaşamaktadır.

10 Nisan 1845 tarihinden bu yana, milletimizle yan yana duran emniyet teşkilatımızın 174. kuruluş yıldönümünü yürekten kutluyor, bizler emin ellerde ve emniyette olalım diyerek, canını feda etmiş olan aziz teşkilat mensubu şehitlerimize yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Artvin Emniyet mensuplarımız başta olmak üzere tüm polis teşkilatımızın da, aileleri ile birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” ifadelerine yer verdi.

ARTVİN BELEDİYESİ ŞEFFAF BELEDİYECİLİĞİN İLK ADIMLARINI ATTI