Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAŞBAKAN YARDIMCISI IŞIK BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

BAŞBAKAN YARDIMCISI IŞIK BELEDİYEYİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Cumhuriyeti Başbakan Yardımcısı Fikri Işık AK Parti Siyasi Akademisi İçin geldiği Artvin’de, Artvin Belediyesini ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işığı, Belediye Başkanlığı önünde Başkan Kocatepe, Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Aydemir Akköy, Birim amirleri ve zabıta personeli karşıladı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Başbakan Yardımcısı, Fikri Işığı makamda ağırlamanın onurunu yaşadıklarını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve ekibini kısa süre içerisinfde bu kadar büyük işler yaptığından dolayı tebrik ettiğini belirterek sözlerine şöyle devam etti.

Işık; ” 4 yıl içerisnde artvin’in çehresini değiştiren pek çok çalışmayı hayata geçirmiş.Artvin dünyanın en güzel köşelerinden  ve en zor coğrafyasına sahip bir yer. Artvin’de iş yapmak çok zordur. Artvin’de hizmet etmek oldukça zordur çünkü coğrafya ile birlikte kamulaştırmanın da en çok olduğu  yerdir. Alt yapı üst yapı projelerini de hayata geçirmek çok zordur. Valilik ile belediye arasında gelirken gördüm ki o zorlukları bahane etmeyip hizmeti bu kadar kısa sürede güzel şekilde Artvin’e sunmuş olması büyük bir başarıdır.

Yoğun çalışmalar yapan ve halkla muhabbetini sürekli sıcak tutan Belediye Başkanımız yerel seçimlerde bunun desteğini alacaktır. 24 Haziran seçimlerinde Artvin halkı her zaman olduğu gibi AK Parti’ye sayın Cumhurbaşkanımıza gereken desteği vereceğine inanıyorum. “dedi.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Başbakan Yardımcısı Fikri Işık’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Belediye imkanlarının kıt kanaat olduğunu,hükümetin kurumların destekleriyle Artvin’de bir çok projenin hayata geçtiğini söyledi.

Kocatepe;” Artvin 30 Mart 2014’te ki tercihini yerinde kullandığını düşünüyoruz.  İlimizin ziyaret eden 20 – 25’inci bakanımızsınız. Bakanlarımız geldiğinde kendi kurumlarıyla ilgili destek veriyorlar bizde bu şehir de motive oluyoruz. Hal, Hamam, Mezbahenesi olmayan suyun belli bir bölümü kayıp kaçak olan şehre belediye başkanı olduk. Biz geldikten sonra gördüğünüz üzere yeni bulvarlarıyla, yeni açılan yaklaşık 400 ün üzerinde işletmeyle Artvin büyüyor. Karadeniz’in inşaat sektöründe Türkiye ortalaması -%14 iken Artvin %2,5 oranında satış olmuş.

Bünyesinde bir çok en’leri barındıran ilimizin  geleceğini Turizm’de ve Eğitim üzerine kuruyoruz.  Şehir ulaşımı ve şehir içi ulaşımı bizlerin en büyük engeli bunları çözmeye çalışıyoruz. Bu yıl otopark sorununu da çözüyoruz.Alt yapıyı büyük ölçüde çözdük. Eğitim noktasında da yurtlarla barınma sorununu çözdüğümüzde Üniversitemiz ve milli eğitim okullarımız Artvin’i eğitim de önemli noktalara taşıyacak. Bu hizmetlerin ilimize gelmesinde başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan , Başbakanımız Binali Yıldırım olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize, sizlere, AK Parti Artvin Milletvekilimiz İsrafil Kışla’ya ve il teşkilatımıza çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından basına kapalı gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Kocatepe, Başbakan Yardımcısı  Işık’a Artvin Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Kursiyerleri tarafından yapılan 3 boyutlu Artvin tabloyu  hediye etti.

BAŞKAN KOCATEPE GAZETECİLERE PROJELERİ GEZDİRDİ