Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAKAN YARDIMCISI YAYMAN, ARTVİN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

BAKAN YARDIMCISI YAYMAN, ARTVİN BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Yayman AK Parti siyaset akademisi açılış programına katılmak için geldiği Artvin’de Vizyon Proje Kültür Sokağını gezerek incelemelerde bulunduktan sonra Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyarette bulundu.

Bakan Yardımcısı Yayman’ı Belediye Başkanlığı önünde; Başkan Kocatepe, Birim amirleri ve zabıta ekipleri karşıladı.

Bakan Yardımcısı Yayaman Artvin Belediyesine gerçekleştirdiği ziyarette Başkan Mehmet Kocatepe ile yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundu.

YAYMAN’dan Artvin Belediyesini Destek Sözü

Yayman, Başkan Kocatepe’ye Artvin Kafkasör Kültür Sanat Festivali, Altın Boğa Festivali, Artvin Kültür Varlıklarıyla ilgili çalışmalar ve Artvin Kültürünü Tanıtmak için planlanan Sempozyum konularında destek sözü verdi.

Başkan Kocatepe’nin, Bakan Yardımıcısı Yaymana, taş üstüne baskılı Artvin Fotoğrafı hediye etmesi ile ziyaret son buldu.

ARTVİN BELEDİYESİ ZABITA EKİPLERİ OKUL KANTİNLERİNİ DENETLEDİ