Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAKAN ÖZHASEKİ BAŞKAN KOCATEPE’Yİ ZİYARET ETTİ

BAKAN ÖZHASEKİ BAŞKAN KOCATEPE’Yİ ZİYARET ETTİ

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Artvin Merkez ilçe Kongresi  sonrasında Artvin Belediyesini ziyaret etti.

Bakan Özhaseki’yi Belediye Başkanlığı önünde Başkan Kocatepe, Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Aydemir Akköy, Birim amirleri ve zabıta ekipleri karşıladı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, bir Belediyeci Bakanı karşılamanın verdiği heyecanı dile getirerek Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamda ağırlamanın onurunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Kocatepe, Artvin’de 3,5 yıldır hizmet ettiklerini hatırlatarak uzun yıllar muhalefet belediyeciliğini yaşamış kentin kronik sorunları olduğunu söyledi.

Kocatepe ; “ Bir girişi bir çıkışı olan kentiz. Mecburiyet caddemiz vardı şimdi çok şükür iki tane bulvar açtık. 21 Milyon Türk lirası bütçeyle başladık. Geçtiğimiz yıl kurumlarla birlikte 284 Milyon TL ilimize yatırım yaptık.. Devletimize, hükümetimize özellikle huzurlarınız da Orman ve Su İşleri Bakanımız Dr. Veysel Eroğlu’na, Milletvekilimiz Dr. İsrafil Kışla’ya çok teşekkür ediyorum. İlimize ziyaretiniz bizleri onurlandırdı.” dedi.

Bakan Özhaseki’den isteklerini tek tek sıralayan Başkan Kocatepe Artvin’e daha iyi hizmet etmek için desteklerini istedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Başkan Kocatepe’ye yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı teşekkür ederek isteklerinin kısa zaman da karşılanması için gerekli talimatları vereceğini söyledi.

Başkan Kocatepe’nin talebi üzerine il ve ilçeleri kapsayacak şekilde Katı atık çöp toplama tesisi içinde  özel çalışma yapılacağını söyleyen Bakan Özhaseki, yerelde ki yöneticilerden uygun yer gösterilmesini istedi.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Kocatepe, Bakan Özhaseki’ye Artvin Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi Kursiyerleri tarafından ahşap yakma yöntemiyle yapılan Artvin’in figürleri olan tablo hediye etti.

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı