Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAKAN GÜL BAŞKAN KOCATEPE’Yİ ZİYARET ETTİ

BAKAN GÜL BAŞKAN KOCATEPE’Yİ ZİYARET ETTİ

Adalet Bakanı Abdlhamit Gül, Ardanuç ilçesindeki amcası Tevfik Gül’ün cenaze töreni için geldiği Artvin’de, Artvin Belediyesini ziyaret etti.

Bakan Gül Artvin Valiliği Ziyaretinin ardından esnafla selamlaşarak Artvin Belediyesine geldi. Belediye Başkanlığı önünde Başkan Kocatepe, Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Aydemir Akköy, Zafer İnce, Birim amirleri ve zabıta ekipleri karşıladı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, hemşerimiz olan bakan Abdülhamit Gül’ü karşılamanın verdiği heyecanı dile getirerek Adalet Bakanı  Gül’ü makamda ağırlamanın onurunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Kocatepe, Bakan Gül’e 4 yılda Artvin’de yaptığı hizmetlerin kitapçığını sinevizyon olarak izleterek ‘4. Yıl Hizmet’ kitapçığını birlikte incelediler.

Adalet Bakanı Gül; Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin 4 yıllık kısa bir süre içinde Artvin’de çok büyük işler başardığını ve Artvin’in inanılmaz bir şekilde değiştirdiğini ifade etti.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaretin sonunda Başkan Kocatepe, Bakan Gül’e 3 boyutlu Artvin tablosu hediye etti.

Bakan Gül, Ardanuç Merkez Camiinde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazına katılmak için Artvin Belediyesinden ayrıldı.

Artvin’de Kent Bayramlaşması Yapıldı