Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / BAKAN ÇELİKTEN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET

BAKAN ÇELİKTEN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET

Eski Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Belediye Başkanımız Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Eski Bakan Faruk Çelik, tatilini geçirmek üzere Artvin’e geldi. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret ederek Başkan Kocatepe’den yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı. Çalışmalarında kolaylıklar dileyen Bakan Çelik, Artvin için hep birlikte el ele vererek daha iyi hizmetler yapmak için daima yanında olduğunu söyledi.

Basına kapalı gerçekleşen ziyaret sonrasında Başkan Kocatepe, Bakan Çelik’e Allah lafzı yazılı tablo hediye etti.

ARTVİN BELEDİYESİNDEN ENGELLİLER GÜNÜ ETKİNLİĞİ