Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ATATEPE – ŞARA BAĞLANTI YOLUNUN TEMELİ ATILIYOR

ATATEPE – ŞARA BAĞLANTI YOLUNUN TEMELİ ATILIYOR

Artvin Belediyesi, Orman Bölge Müdürlüğüyle beraber yapacağı Atatepe – Şara Bağlantı yolu 17 Nisan Salı günü saat 13.00’da düzenlenen törenle temeli atılıyor.

Yol medeniyettir anlayışıyla çalışmalarını yürüten ve her geçen gün yol ağlarını genişleten Artvin Belediyesi, uzun zamandır projesi olan Atatepe – Dere Mahallesi Şara Mevkii arasında bağlantı yolu hayata geçiyor.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’nin katılacağı törenle temeli atılacak olan bağlantı yolu Atatepe’den Şara’ya orman yoluyla yaklaşık 1 km uzunluğunda 5 metre genişliğinde yeni yol yapılarak ulaşım ağına eklenmiş olacak.

Artvin Belediyesi tarafından temel atma törenine tüm vatandaşlar davet edilerek tören alanına 17 Nisan Salı günü saat 12.00’da Halitpaşa meydanından ücretsiz otobüsler hareket edeceğini bildirdi.

KAYIN MANTARI ARTVİN’E TANITILDI