Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / Atapark’ın Yeşilliği Ön Plana Çıkartıldı

Atapark’ın Yeşilliği Ön Plana Çıkartıldı

Artvin Belediyesi tarafından, Çarşı Mahallesi, Çağal Sokakata (Artvin Belediye Arkası) bulunan Atapark’ın Dr. Kadir Topbaş Bulvarı geliş yönündeki duvarları yıkıldı.

Atapark’ın, Dr. Kadir Topbaş Bulvarı tarafından gelişte şehir merkezi girişinde bulunan duvarları yıkılarak daha estetik bir görüntü kazandırıldı. Atarpak’ın duvarlarının yıkılmasıyla beraber yayaların daha rahat yürüyebileceği yürüyüş yolu ortaya çıktı. Şehir merkezine gelen vatandaşları duvar yerine Atapark’ın yeşilinin karşıladığı bir park konumuna geldi.

Atapark’ın duvarlarının yıkımında bulunan Belediye Başkanı Kocatepe artık dünyada duvarlarla çevirili parkların kalmadığını belirterek şunları söyledi:

“Artvin güzelleşmeye, etrafını sarmalayan güzellikleri saklayan engelleri kaldırmaya devam ediyor. Artvin Belediyemizin arkasındaki Atapark’ın duvarlarını kaldırıyoruz. Şehrin girişi olan Dr. Kadir Topbaş Bulvarı yolumuz buradan geçiyor ve insanlar şehre girişte bu parkta ki güzellikleri göremiyordu. Artık dünya da hemen hemen etrafı duvarlar ile çevrili parklar kalmadı duvarların yıkıldığı bir ortamda bizde Artvin olarak böyle parkların etrafındaki duvarları kaldırmamız son derece doğal ve doğru olduğunu düşünüyorum. Duvarların yıkılması ile hem yürüyüş yolu kazanmış olduk hem de Atapark’ın güzelliklerini ön plana çıkarıyoruz. Artvin’imize hayırlı olsun.” Dedi.

15 TEMMUZ’UN 2. YILINDA ARTVİN DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIYOR