Anasayfa / Haberler / ARTVİN’İ MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRİYORUZ

ARTVİN’İ MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE GÜZELLEŞTİRİYORUZ

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, merkez mahalle muhtarlarını makamında kabul ederek önümüzde ki hafta içerisinde şehre ekilecek olan 100 bin adet çiçek için istişarede bulundu.

Yerinde yönetim anlayışı ile Belediyenin mahallelere yapacağı hizmetler de muhtarlarla istişare ettiklerini ifa eden Başkan Kocatepe, “  Muhtarlıklar Müdürlüğümüz ile birlikte her hafta farklı gündem konularıyla münazara ederek mahallelere yerinde en iyi hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Çalışmalarımız düzenli olarak mahalle temsilcileri, mahalle meclisleri ve muhtarlarımızla birlikte koordinasyon içinde mahallelerin eksikliklerini tespit edip zamanında gideriyoruz. Önümüzde ki hafta içerisinde şehrimize getireceğimiz 100 bin çiçeği kentimizin her bölgesinde vatandaşlarımızla birlikte toprakla buluşturacağız. Sizlerin de bizlere bu konuda fikirlerinizi ve desteklerinizi sunmanızı istiyoruz. Artvin’i birlikte güzelleştiriyoruz” dedi.

Artvin’de Ahilik Haftası etkinlikleri başladı