Anasayfa / Haberler / ARTVİN’E 100 BİN ÇİÇEK GELDİ

ARTVİN’E 100 BİN ÇİÇEK GELDİ

Çiçek bahçesi Artvin için çiçek talep başvuruları başladı.

Yaz mevsimi için100 bin adet çiçek dikmeyi hedefleyen Artvin Belediyesi yürüttüğü çalışma kapsamında toplam da 100 bin adet olan Begonya, Kadife, Petunya Ve Sardunya gibi çiçekleri yarın Artvinli vatandaşlarla birlikte toprakla buluşturacak. 7 bin 500 saksılık çiçek ve 2 bin saksı dağıtımının da yapılacağı organizasyonla şehir çiçek bahçesine dönüştürülecek.

26 Nisan Salı günü saat 11.00 da Artvin Belediyesi önünde kurulacak stantlarda yapılacak çiçek dağıtımının ardından Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe eşliğinde  park ve bahçeler, orta refüjler, yeşil alanlar, gezi alanlarında çiçek dikimi gerçekleştirilecek.

Vatandaşlarımızın Artvin Belediyesi Beyaz Masa birimine başvuru yaparak çiçek alıp, çiçek dikiminde yer alabilecekler.

Belediyemiz tarafından dağıtılacak olan 7 bin 500 saksılık çiçekle balkonlarını en güzel şekilde süsleyecek olan vatandaşımıza ‘en güzel balkon’ ödülü verilecek.

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ