Anasayfa / Haberler / ARTVİN’DE TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI BAŞLADI

ARTVİN’DE TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI BAŞLADI

U17 Türkiye Şampiyonası 1.Kademe maçları Artvin de başladı.

Türkiye Şampiyonasının ilk karşılaşması Çaykur Spor ile Erzurum Yol Spor’un başlama vuruşunu Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile Artvin Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Saadettin Dağ yaptı.

Şampiyonun ilk maçını Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Saadettin Dağ ile yönetim kurulu, Şampiyonaya katılan 6 Kulüp Başkanı, Futbolcular ve taraftarlar izledi.

3’lu 2 gruptan oluşan şampiyonaya Trabzon Boztepe, Rize Çaykur Spor, Erzurum Yol Spor, Iğdır Aras, Bayburt Grup Özel İdare, Trabzon İdman ocağı Spor takımları katıldı.2449-artvinde-turkiye-futbol-sampiyonasi-basladi-1032x0

Şampiyonanın başlama vuruşunu yapan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, dostça ve kardeşçe bir turnuva geçmesini dileyerek bütün kulüplere başarılar diledi. Kocatepe, ‘’1.Kademe U17 Türkiye Şampiyonasının şehrimizde yapılması spor organizasyonları açısından önemli. Şehrimizde yıl boyunca farklı branşlardan sporcu kardeşlerimizi ağırlıyoruz. Şimdi de 5 ilden gelen kulüplerimiz şehir Stadımızda Türkiye Şampiyonu finaline katılmak için karşılaşmalar yapacaklar. Şimdiden tüm kulüp yöneticilerimize ve sporcularımıza başarılar diliyor dostça ve kardeşçe bir turnuva olmasını temenni ediyorum” dedi.

(Basın yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)

TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONLARI BAŞKAN KOCATEPE’Yİ ZİYARET ETİ