Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN’de “TARIM VE İNSAN” KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

ARTVİN’de “TARIM VE İNSAN” KONULU FOTOĞRAF SERGİSİ AÇILDI

ARTRİUM’da Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığınca düzenlenen “9.Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Sergi açılışına Artvin Valisi Ömer Doğnay, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, İl Emniyet Müdürü Mehmet Selvi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dursun Okur davetliler ve vatandaşlar katıldı.

ARTRİUM AVM sergi salonunda açılan ve 3 gün açık kalacak sergide, 2017 yılında “Milli Tarım” temasıyla Türkiye’nin değişik yerlerinde tarımın farklı dallarını konu alarak çekilen 60 fotoğraf vatandaşların beğenisine sunuldu.

Sergi açılışında konuşan İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Dursun Okur, fotoğraf yarışmasının 2009’dan bu yana düzenlendiğini söyledi.

Okur, bu sergide 2017’de dereceye giren fotoğrafların yer aldığını ifade ederek bu fotoğrafların sadece Artvin’de değil Türkiye’nin 81 ilinde vatandaşların beğenisine sunulacağını kaydetti.

2018’de 10’uncusu düzenlenecek olan “Tarım ve İnsan” konulu fotoğraf yarışmasının temasının “Buzağı” olduğunu belirten Okur, tüm vatandaşları 10 bin lira ödüllü yarışmaya katılmaya davet etti.

Konuşmanın ardından protokolün kurdele kesimiyle serginin açılışı yapıldı.

ARTVİN BELEDİYESİ’NDEN ENFLASYON İLE MÜCADELEYE TAM DESTEK