Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN’DE RAMAZAN DOLU DOLU GEÇİYOR

ARTVİN’DE RAMAZAN DOLU DOLU GEÇİYOR

Birlik ve beraberlik ayı olan ramazan Artvin’de dopdolu geçiyor. Ramazan Ayı boyunca birbirinden farklı etkinlikler düzenleyen Artvin Belediyesi Ramazan çadırları ve sokak iftarları ile sosyal hayata katkı sağlıyor. Ayrıca düzenlenen konserlerle, tiyatro gösterileriyle de kültürel zenginlikleri artırıyor.

Artvin Belediyesi tarafından Ramazan ayı düzenlenen etkinlikler ve iftar programları ile Artvin’de doyasıya yaşanıyor. Belediyemiz tarafından kurulan 3 ayrı noktada ki ‘Bir Sofrada Artvin’ iftar çadırlarında günde yaklaşık bin 500 kişiye iftar yemeği verilirken mahalle ve sokak iftar programlarıyla da vatandaşlarla bir araya geliniyor.

Ramazan Artvin’de Konserlerle ve Tiyatrolarla Geçti

Ramazan ayı kültürel etkinlikleri kapsamında Artvin’in prestij mekanında O Ses Türkiye 2’ncisi Rap Sanatçısı Resul Aydemir ve Karadeniz’in güçlü sesi Volkan Arslan  iftar sonrası sahne alarak Artvinlileri coşturdu.

Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğu, Hürriyet Caddesi Kültür Sokağında, Belediye Başkanlığı önünde ve Yeni Mahalle iftar çadırında Hacivat- Karagöz, Üsküdar’ın Kızları ve müzikal oyunlar sergileyerek vatandaşlar çocuklarıyla birlikte eğlenceli dakikalar geçirmelerini sağladılar.

Başkan Kocatepe Mahalle Sakinleri ile Bir Sofrada İftar Yapıyor

Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan Ayında Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe Hürriyet Caddesi Kültür Sokağında, Çarşı Mahallesi Esentepe Sakinleriyle, Artvin Küçük sanayi sitesi esnaflarıyla ve sendikalar, meslek odaları temsilcileriyle bir sofrada iftar yaparak vatandaşlarla bir araya geliyor.

Ramazan Ayının ilk 20 gününü değerlendiren Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe; Artvin’de birlik ve beraberlik içinde etkinliklerle dolu dolu huzurlu bir ramazan ayı geçirdiklerini ifade ederek sözlerine şöyle devam etti:

“Ramazan Ayının milletimize birlik beraberlik ve hayırlar getirmesini diliyorum. Hemen hemen şehrimizde her hafta bir kültürel etkinlik düzenlemeye gayret ediyoruz. Kurduğumuz iftar çadırları ve sokak iftarları ile yaklaşık 2 bin kişiye iftar yemeği veriyoruz ve sokak iftarları ile vatandaşlarımızla bir araya gelerek bir sofrada iftar yaparak sohbet ediyoruz dertlerini tasalarını, mutluluklarını paylaşıyoruz. ” dedi.

ARTVİN BELEDİYESİNDEN MİLLİ BİR ADIM DAHA