Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN’DE PROJE VE HİZMETLERLE DOLU DOLU 2017

ARTVİN’DE PROJE VE HİZMETLERLE DOLU DOLU 2017

Artvin Belediyesince yapılan projeler Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve beraberinde ki heyet tarafından basın mensuplarına yerinde tanıtıldı.

Artvin’de devam eden çalışmalar ile ilgili basın mensupları ile bir araya gelen Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, AK Parti İl Başkanı Av. Erkan Balta, Belediye Başkan Yardımcısı Aydemir Akköy ve ilgili birim amirleriyle birlikte yapılan projeleri yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

Heyetin ilk durağı yapımı devam eden ve asfalt sezonuna yetiştirileceği belirtilen Asfalt Plenti oldu. Asfalt Plentinden ayrılarak ikinci durak olan Hayvan Bakımevi Rehabitasyon merkezi tamamlanana kadar soğuk havalarda hayvan bakım evi olarak kullanılan Hayvan Pazarını ve Kavurma evini ziyaret etti. Kavurma evinden ayrılan heyet Cezaevinin arkasından Yeni Mahalleye 12 metre genişliğinde yaklaşık 3 kilometre uzunluğunda olacak alternatif yolu ve Nisan ayına hizmete açılması planlanan Hayvan Bakımevi ve Rahabitsayon merkezinde incelemelerde bulundu.

Bakım Evinden ayrılan heyet yakın zamanda hizmete açılmayı bekleyen Yeni Mahalledeki Artvin’in ilk ve tek Engelsiz Yaşam Parkını ve yürüyüş yolunu ziyaret eden heyetin son  durağı Hürriyet Caddesi Kültür Sokağı oldu. Burada incelemelerde bulunulduktan sonra basın mensuplarına son durum hakkında bilgi verildi.

Başkan Kocatepe yaptığı açıklamada;”Bugün siz değerli basın mensupları ile bir araya gelerek Artvin’imize kazandırdığımız projelerimizin ancak bir bölümünü gezebildik.  Bugün Asfalt Plentimizi, Hayvan Pazarı, Kavurma Evi, Mezbahane, Hayvan Bakımevi ve Rehabitasyon Merkezi, Cezaevi Arkasından Yeni Mahalleye Alternatif Yol, Hanımlar Lokali, Engelsiz Yaşam Parkı, Yürüyüş Yolu ve son olarakta Artvin’imizin prestij projelerinden olan Hürriyet Caddesi Kültür Sokağını yerinde inceledik. Yaklaşık 4 yıldır her zaman yanımızda olan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen sayın milletvekilimize bir nevi eserlerini gösterdik. ‘Marifet irtifada tabidir’ derler bizde teşekkür ediyoruz desteklerinin devamını bekliyoruz şuanda projelerimizin %10’unu bile gezmedik geniş bir zamanda projelerimizin tamamını yine birlikte inceleyeceğiz.” dedi.

AK Parti İl Başkanı Av. Erkan Balta: “ Küçük bir şehir biz burada yaşıyoruz bu yüzden yapılan işleri yakında takip ediyoruz. Fakat yapılan işleri başkanımla beraber gezince hayretimi ve takdirimi ifade etmek istiyorum. Artvin’de toplumun ihtiyaçlarını hem de modern şehir olacak şekilde düşünülecek ne varsa belediye başkanımız istişareler sonucu düşünüp uyguluyor hatta şuanda gezdiğimiz hürriyet caddesi projesini görünce fantastik olarak düşünmüştüm ama yapılınca gördüm ki Artvin prestij sokağına kavuşmuş oldu. Artvin modern bir şehre doğru hızla gidiyor. Milletvekilimizin desteği ile başkanımızın çalışmasıyla Artvin modern bir şehir yolunda hızla ilerliyor. Bende bir Artvinli olarak başkanıma teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi yaptığı vizyon projelerinden ve hizmetlerinden dolayı tebrik ederek Kültür Sokağı Artvin’e çok ayrı bir hava kattığını söyledi.

Kışla ;” Hürriyet Caddesi kültür sokağı diye adlandırılan 3. Caddeyi gezdik ve gördük ki bina giydirmeleriyle, alt yapısıyla, ışıklandırılmasıyla bir çok işlemi bitmiş. Peyzaj çalışmalarıyla prestij bir proje oldu Artvin’de. Bu caddede insanlar oturacak ferah bir yer oldu. Bununla birlikte iş yerlerinin evlerin kıymetleri de artmış oldu.

Başkanımız suyuyla, kanalizasyonuyla, imarıyla alt yapısı ve üst yapısıyla gerçekten Artvin’e sahip çıkıyor. Başkan Artvin’e sahip çıkıyor İnşallah  Artvinde Başkana sahip çıkar. İnanın seçim öncesi neyi planladıysa programladıysa bu prestij projeleri nasıl tamamlayacağız diye düşünürken başkanımız hepsini yaptı. Biz verdiğimiz sözü yerine getiriyoruz tutamayacağımız sözü de vermiyoruz. Artvin halkı her şeyin en iyisine laik bu proje bitince de çok memnun kalacaklar. Artvin’in prestij projesi Artvin’e hayırlı olsun.  “dedi.

15 TEMMUZ’UN 2. YILINDA ARTVİN DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIYOR