Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN’DE OTOPARK SORUNU TARİH OLUYOR

ARTVİN’DE OTOPARK SORUNU TARİH OLUYOR

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Vali Ömer Doğanay’a şehir merkezinde yapılacak ‘200 araçlık otopark projesi’ alanını gezdirerek ayrıntılı bilgi verdi.

Otopark sorununu çözmek için Artvin Belediyesi yeni bir projeye imza atarak İsmet Acar Bulvarı ve Dr. Kadir Topbaş Bulvarının arasında atıl durumda bulundan arazide ‘200 araçlık otopark projesi’ hazırlayarak yakın zamanda temelini atmak için ön çalışmalara başladı.

Vali Doğanay; Bu projeye en kısa zamanda başlanmasını isteyerek hayata geçtiği zamanda Artvin’de otopark sorunu kalmayacağını dile getirdi.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Şehrin eksiklerini giderdikçe yeni sorunlarla karşılaşıldığını belirterek yeni yollar yaptıkça var olan otopark sorunun iyice kendini belli ettiğini söyledi.

Başkan Kocatepe;”Şehir merkezine giriş olan İsmet Acar ve Dr. Kadir Topbaş Bulvarının arasında kalan atıl bölgeyi değerlendirmek ve en öneli soruna neşter vurmak için yaklaşık 200 araçlık bir otopark ve üst katlarında sosyal yaşam alanları olan proje hazırladık. Burası ve Artvin Lisesinin eski yerinde yapılacak olan otoparkla da şehrimizin trafik sorunu ile birlikte park sorununda büyük bir ölçüde çözmüş olacağız” dedi.

İncelemede Teknik İşlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı Aydemir Akköy, İmar Müdürü Muammer Öz’de hazır bulundu.

15 TEMMUZ’UN 2. YILINDA ARTVİN DEMOKRASİYE SAHİP ÇIKIYOR