Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN’DE LİVANE ECZANESİ HİZMETE AÇILDI

ARTVİN’DE LİVANE ECZANESİ HİZMETE AÇILDI

Ecz. Bedirhan Akın tarafından açılan Livane Eczanesi hizmet vermeye başladı.

Artvin merkez çarşı mahallesi İnönü caddesinde hizmete giren Livane Eczanesinin açılışına Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Aydemir Akköy, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt’un yanı sıra işletme sahibinin ailesi ve davetliler katıldı.

Eczane açılış kurdelesini kesen Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, “İlimizin tanınan sevilen iş adamlarımız Akın ailesinin genç eczacısı kardeşimiz Bedirhan Akın’ın ilimize sağlık sektöründe yeni bir eczane kazandırdığı için kendisini tebrik ediyorum. İşletmesinin Artvin’e hayırlı uğurlu olmasını bereketli ve bol kazançlar sağlamasını diliyorum” dedi.

KAYIN MANTARI ARTVİN’E TANITILDI