Anasayfa / Haberler / ARTVİN’DE KÜTÜPHANELİ DURAKLARA HALK İLGİ GÖSTERİYOR

ARTVİN’DE KÜTÜPHANELİ DURAKLARA HALK İLGİ GÖSTERİYOR

Artvin Belediyesi Artvin’de geçtiğimiz yıl uygulamaya koyduğu Kütüphaneli duraklar halk tarafından amacına uygun kullanıyor.

Artvin Belediyesi ‘Her Şey Artvin İçin’ sloganı ile gerçekleştirdiği vatandaşların şehir içi seyahatleri sırasında duraklarda beklerken boş zamanlarını değerlendirip kitap okumaları için ‘Kütüphaneli Durak’ uygulaması halkın desteğiyle başarılı şekilde devam ediyor.

Yeni Mahalle, Orta Mahalle ve Çayağzı Mahallesinde ki Kütüphaneli dolmuş durakları, Artvin Belediyesi Basın Yayın personeli tarafından her hafta düzenli olarak bakım ve temizliği yapılıyor. Vatandaşların kütüphaneli durakları talimatlara uygun olarak kullanıldığı ve kitap bağışında bulundukları gözlendi.

Artvin Belediyesi dolmuş duraklarının yenilenmesi ve bakım çalışmaları kapsamında 2015 yılı içerisinde 3 adet kütüphaneli dolmuş durağı ve mevcut durakların haricinde 7 adet daha durak yaparak halkın hizmetine sunmuştu.

(Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü)2351-artvinde-kutuphaneli-duraklara-halk-ilgi-gosteriyor-450x0

TÜRKİYE KARATE ŞAMPİYONLARI BAŞKAN KOCATEPE’Yİ ZİYARET ETİ