Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / Artvin’de Kent Bayramlaşması Yapıldı

Artvin’de Kent Bayramlaşması Yapıldı

Artvin Valiliği ve Artvin Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan Bayramı’nda halk bayramlaşmasına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Bayramlaşma töreni ardından bayramlaşmaya katılan binlerce vatandaşa Artvin Belediyesi tarafından kavurma, pilav, yemek ikramı yapıldı.

Cuma namazı çıkışı merkez cami önünde düzenlenen bayramlaşma törenine Artvin Valisi Ömer Doğanay, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Garnizon İl Komutanı Albay Abdurrahman Cengiz Çerçi, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Yazan, Zafer İnce, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, bayramlaşma törenin ardından yaptığı açıklamada Şehirlerin kültürlerini yaşattıklarını ve geleceğin bu kültürler sayesinde devam ettiğini vurgulayarak şunları söyledi.

Kocatepe ; “ Dini bayramlarımızın birinci veya ikinci günleri devlet millet birlikte bayramlaşma yaparak beraberinde kavurma pilav ikramımız oluyor. Bunlar bizim için önemli bir kültür. Hele hele dini bayramlar insanlarımızın yeniden kucaklaştığı, küskünlerin barıştığı ençok ihtiyaç duyduğumuz huzurun kaynağı bayramlar.

Dua ediyoruz. Başta dünya da ki Müslümanlara tüm insanlığa vatanımıza milletimize hayırlar barış huzur mutluluklar getirsin. Bu bayramlar yüzsuyu hürmetine milletimizin yüzü bundan sonra daha çok güler. İnsanlık bugün ki acıdan kandan gözyaşından şu aziz günlerin hürmetine arınır diyoruz. Sadece dua değil fiili duada yapma zamanı onu da devletimiz yapıyor.”

Ardından çarşı merkezinde bulunan Polis Merkezine giden Vali Doğanay, Başkan Kocatepe buradaki amir ve polislerin de bayramını kutladı.

Daha sonra İl Garnizon Komutanlığı’na geçen Vali Doğanay ve beraberindekiler Subay ve Askerlerin bayramını kutladı.

İl Garnizon Komutanlığı’ndaki ziyaretinin ardından Vali Doğanay, İl Jandarma Komutanlığı’na giderek oradaki komuta kademesi ve askerlerin de bayramını kutladı.

Garnizon şehitliğini ziyaretinde yapılan dua ile bayramlaşma programı sona erdi.

Fotoğraf Albümü için Tıklayınız

BAKAN ÇELİKTEN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET