Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN´DE KAYMAKAM SAFİTÜRK VE ŞEHİTLER İÇİN MEVLÜT OKUTULDU

ARTVİN´DE KAYMAKAM SAFİTÜRK VE ŞEHİTLER İÇİN MEVLÜT OKUTULDU

Mardin’in Derik ilçesinde teröristlerin makam odasına el yapımı patlayıcı ile gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk için Artvin Merkez de mevlit okutuldu.

Artvin Valiliği tarafından Halitpaşa Cami’nde düzenlenen mevlitte, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından dualar edildi.

Artvin İl Müftü Yardımcısı Mustafa Aydın’ın Vaaz kürsüsünden verdiği vaazda 15 Temmuz Şehitleri, Ömer Halis Demir’i ve Derik Kaymakamı Muhammed Fatih Safitürk’ün uğruna şahadet şerbeti içtiği bu vatana sahip çıkılması için vurgu yaptı.

Mevlide Artvin Valisi Ömer Doğanay, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Mevlitte, Kur’an-ı Kerim tilavetinin ardından şehit Kaymakam Safitürk ve tüm şehitler için dua edildi.

15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ VE DEMOKRASİ ZAFERİ KONULU KONFERANS