Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN’DE ÇANAKKALE RUHU YAŞANACAK

ARTVİN’DE ÇANAKKALE RUHU YAŞANACAK

Türk Milletinin başka bir ulusun boyunduruğu altına girmeyeceğinin göstergesi olan Çanakkale Zaferinin 104’üncü yıl dönümü vesilesi ile Artvin Belediyesi Tarafından ‘BİRİLERİ VAR!’ programı düzenlenecek.

Artvin Belediyesi Tarafından 18 Mart Pazartesi Günü düzenlenen ‘Birileri Var!’ programı kapsamında, 18 Mart Çanakkale Zaferi etkinliklerle kutlanacak. Birileri Var! Programı, saat 14.00’da, Belediye Başkanlığı önünden Milli İrade Meydanında kadar yürüyüş yapıldıktan sonra  valilik önünde çeşitli etkinliklerle 18 Mart Çanakkale Şehitleri anılacak.

18 Mart Pazartesi günü büyük bir coşkuyla kutlanacak olan 18 Çanakkale Zaferi etkinliklerine tüm halkımız davetlidir.

BAŞKAN KOCATEPE TIP BAYRAMINDA HASTANEYE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİ