Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN’DE BÖREKÇİ VE EV YEMEKLERİ SALONU AÇILDI

ARTVİN’DE BÖREKÇİ VE EV YEMEKLERİ SALONU AÇILDI

Artvin merkez Çayağzı mahallesinde İkizim Börek ve Ev Yemekleri işletmesi hizmet vermeye başladı.

Son yıllarda hızla büyüyen ve gelişen Çayağzı mahallesinde her geçen gün yeni bir işletme açılmaya devam ediyor. Yeni yapılan binalar ve iş yerleriyle kendi cazibe merkezini oluşturan Çayağzı Mahallesi vatandaşlar tarafından da yoğun olarak kullanılan bir bölge haline geldi.

Çayağzı Mahallesi Korzul Rezidasın altında hizmete giren İkizim Börek ve Ev Yemekleri işletmesinin açılışını AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, CHP Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe yaptı.

AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla, CHP Artvin Milletvekili Av. Uğur Bayraktutan ve Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Belediyesi Encümeni Ahmet Çelik’in eşi Eylem Çelik ile Eda Varan’ın sahibi olduğu ‘İkizim Börek ve Ev Yemekleri’ işletmesinin kurdelesini hayırlı olsun dileğiyle kesti. Kurdele kesiminden sonra protokol adına konuşma yapan AK Parti Artvin Milletvekili Dr. İsrafil Kışla; “İşletmenin Artvin’e hayırlı olmasını ve iş yeri sahiplerine hayırlı bol kazançlar sağlamasını ediliyorum” dedi.

İkizim Börek ve Ev Yemekleri işletmesinin sahipleri Eylem Çelik ile Eda Varan kardeşler; işyerinde börek, kahvaltı çeşitleri ve ev yemekleri satışı olacağını belirterek açılış törenlerine katılan protokol üyelerine ve davetlilere teşekkür etti.

ARTVİN BELEDİYESİ ŞEHİRDEKİ DERE YATAKLARINI TEMİZLEDİ