Anasayfa / Haberler / ARTVİN’DE BİR İLK MİNİKLER SAHNEDE

ARTVİN’DE BİR İLK MİNİKLER SAHNEDE

Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğu, minikler gurubu ilk oyunlarıyla sahne alacaklar.

Artvin Belediyesi Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğu bu kez izleyicilerinin karşısına minik ekibiyle çıkıyor.

3 Mart Cuma günü saat 19.00 da Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür  Merkezi’nde tiyatro severlerle buluşacak Artvin’in minik yetenekleri “Rapunzel” adlı oyunla tiyatro severlere hünerlerini sergileyecekler.

Öztürk Serengil Sahnesi Tiyatro Topluluğu Tiyatro oyuncusu ve eğitmeni Tuğçe Öztürk tarafından 3 aylık düzenli çalışmanın sonucunda Beyaz perdeye çıkacak olan minikler müzikal gösterilerinin yanı sıra Rapunzel adlı masal kahramanın hayatını tiyatroya uyarlanmış hali ile sahneleyecekler.

Artvinli 3 ve 10 yaş arasındaki 18 minik tiyatro oyuncusunun yer aldığı ve ücretsiz olarak sergilenecek olan Rapunzel adlı tiyatro gösterisine tüm halkımız davetlidir.

ARTVİN İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI