Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN’DE BİR İLK DAHA SÜPÜRGE TAKSİ

ARTVİN’DE BİR İLK DAHA SÜPÜRGE TAKSİ

Artvin Belediyesi vizyon projesi Hürriyet Caddesi Kültür Sokağının temizliğinde kullanılması için süpürge taksi alarak makine parkına yeni bir araç daha ekledi.

Hürriyet Caddesi Kültür Sokağı temizliği için alınan süpürge taksi parçalar halinde Artvin’e getirilerek Kültür Sokağının eğimi ve fiziki özelliklerine göre montajı yapıldı. Süpürge Taksi en ufak ayrıntısına kadar Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye anlatılarak son parça montajları Başkan Kocatepe gözetiminde yapıldı.

Montajı tamamlanan araç firma yetkilileri tarafından uygulamalı olarak eğitim verilerek  cadde üzerinde ilk temizliğini yaptı.

Başkan Kocatepe, süpürge taksinin kültür sokağına kullanılacağını belirterek  Artvin’e hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Süpürge Taksi tamamen elektrikli olup, dolu şarj ile 10 saat kesintisiz çalışabiliyor. Fırça aralığı 185 santimetre olan süpürge taksi yüksek manevra kabiliyeti ve öndeki su sistemi sayesinde toz kaldırmadan sokağı temizliği yapabiliyor.   Taksi arkasına yerleştirilen geniş led tabela ile bilgilendirme yapma imkânı sunuyor.

BALCIĞOĞLU MUHTARI BEKİR YILDIRIM’DAN BAŞKAN KOCATEPE’YE TEŞEKKÜR