Anasayfa / Haberler / Artvin’de Bir İlk Daha Hayata Geçiyor Semt Konağı’nın temeli atılıyor

Artvin’de Bir İlk Daha Hayata Geçiyor Semt Konağı’nın temeli atılıyor

Artvin’de Bir İlk Daha Hayata Geçiyor

Semt Konağı’nın temeli atılıyor

Artvin Belediyesi tarafından içerisinde Aşevi, Hasta Yakınları Misafirhanesi, Yaşlılar Dinlenme Evi ve Hanımlar Lokali bulunan Semt Konağı’nın temeli 11 Nisan Salı günü saat 12.00’da Şehit Dursun Acar caddesinde atılıyor.

Sosyal Belediyeciliğin en güzel yansımalarından biri olan Semt Konağı projesinin temelini atacaklarını belirten Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, yöre mimarisine uygun 814 m2 alana 4 katlı olarak inşa edilecek binanın içerisinde hasta yakınları için misafirhane, hanımlar lokali, aşevi, yaşlılar dinlenme evinin bulunduğunu ve çift girişli olarak 3.kattan hastaneye geçiş sağlanacağını söyledi.

Başkan Kocatepe, “ Artvin’e sevgimiz hizmetle ölçülür. Bu şehirde yaşayan her canlıya hizmet etmek bizlerin boynumuzun borcu. Göreve geldikten bu zamana kadar her alanda hizmet etmeye çalışıyoruz. Sosyal belediyecilik bir ilde en güzel bol sevaplı olan hizmet kalemidir. Sosyal Belediyecilik anlayışıyla daha önce uygulamaya koyduğumuz hizmetlerden Cenaze hizmetler, Evde Bakım Temizlik, Aş Evi, Hanımlar Lokali, Hoş geldin Bebek paketi, Engelsiz yaşam kültür ve sanat merkezi gibi hizmetlerimize bir yenisini daha ekleyerek Semt Konağı adı altında Aş Evi, Hasta Yakınları Misafir Hanesi, Yaşlılar Dinlenme Evi gibi bir çok kültürel faaliyetlerinde yapılacağı bir projeyi hayata geçireceğiz.  Şehit Dursun Acar Caddesi Artvin Devlet Hastahanesi altında hizmete açmayı planladığımız projenin temelini 11 Nisan Salı günü siz değerli halkımızın katılımı ile birlikte atacağız. Hedefimiz projemizi 2017 yılı içerisinde bitirip hizmete açmak. Bununla birlikte bir çok vizyon projemize bu yıl içerisinde başlayacağız. Artvin’e hizmet etmek bizim şiarımızdır”dedi.

HAZİRAN AYI BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUM KARARLARI ÖZETİ