Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN’DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

ARTVİN’DE 23 NİSAN COŞKUYLA KUTLANDI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile TBMM’nin açılışının 98. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Artvin’de de coşkuyla kutlandı.

Atatürk Anıtı’na çelenk sunulması ile başlayan kutlamalar, Artvin Yenimahalle Şehir Stadında okul öncesi, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin gösterileriyle devam etti.

Törene Artvin Valisi Ömer Doğanay,Garnizon Komutanı P.Alb. Abdurrahman Cengiz Çerçi, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe,  Artvin Çoruh Üniversitesi Rektörü Fahrettin Tilki, Milli Eğitim Müdürü Abdülcelil Kahveci, AK Parti Artvin İl Başkanı Erkan Balta, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Törende konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Abdulcelil Kahveci yaptığı konuşmada, “Milli birlik ve beraberlik duygularıyla coşan ve güçlenen, milli iradenin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisinin açılışının 98. Yıldönümüne ulaşmanın heyecanıyla, bir 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı daha sevinç ve coşkuyla kutluyoruz”dedi.

Günün anlam ve önemini belirten şiirler okundu. Törende 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen resim, şiir ve kompozisyon dallarında dereceye giren öğrencilere Artvin Valisi Ömer Doğanay, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Garnizon Komutanı P.Alb. Abdurrahman Cengiz Çerçi tarafından ödülleri verildi.

Okul öncesi öğrencilerinin gösterileri renkli görüntülere sahne olurken etkinliklerin sonunda öğrencilerin dev Türk Bayrağı ve Atatürk posteriyle tribünleri selamlamasıyla stattaki gösteriler sona erdi.

BAŞKAN KOCATEPE, İSTEKLERİ KARŞILIKSIZ BIRAKMIYOR