Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN VE ARTVİN BELEDİYESİ ÇOK SEVDİ

ARTVİN VE ARTVİN BELEDİYESİ ÇOK SEVDİ

15 Temmuz ‘da başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan süreçte başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçtadaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin vatan için, bayrak için, demokrasi için birlikte hareket edip dik duruşu Türkiye tarafından takdirle karşılandı.

27 gün süren Demokrasi nöbetlerinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti, CHP, MHP liderlerinin birlikte katıldığı İstanbul Yeni Kapı Demokrasi ve Şehitler Mitinginde ‘BİR OLDUK, İRİ OLDUK, DİRİ OLDUK, HEP BİRLİKTE TÜRKİYE OLDUK’ mesajları tüm Türkiye’de olduğu gibi Artvin’inde takdirini ve sevgisini kazandı.

Artvinliler ve Artvin Belediyesi Darbeye ve dış güçlerin hain oyunlarına karşı liderlerin dik duruşu karşısında ki tutumlarını ‘Biz Sizi Böyle Daha Çok Sevdik Teşekkürler’ sloganı ve Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin millet ve Türk bayrağı eşliğinde resimlerinin olduğu Bilbord çalışmasıyla ortaya koydu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, başta aziz Türk milleti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti, CHP, MHP liderlerine gösterdikleri birlik beraberlik için minnettar olduklarını vurguladı. Başkan Kocatepe, “ Bu vatan ihtiyaç duyulduğu her dönemde milletiyle, siyasicisiyle her daim tek vücut olmuştur. Tarih boyunca bu topraklar üzerine oynanan hain oyunları birlik beraberlik için de hareket ederek bertaraf etmiştir. 15 Temmuz sürecide bunlara en güzel örnektir. Siyonist güçlerin ve hainlerin oyununu yine bu millet Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde siyasi liderlerimizin de birlikte hareket etmeleriyle 20 saat gibi sürede 40 yıllık oyunu tarihe gömdüler ve dünyaya Türk’ün gücünü, büyüklüğünü bir kez daha gösterdik” dedi.

“Artvin’de Tek Yürek Tek Bilek Olarak Ayakta Durarak Ülkesine Sahip Çıktı”

Artvin halkının 27 günlük Demokrasi nöbetlerini aralıksız yerine getirdiğini ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin vatan için, bayrak için, demokrasi için göstermiş oldukları şerefli ve haklı duruşu sonuna kadar desteklediklerini ifade eden Başkan Kocatepe, “ Şehrimizde 27 günlük anlamlı duruşu kusursuz yerine getirdi. Tüm Türkiye’de olduğu gibi şehrimiz de hainlere gereken cevabı en anlamlı şekilde verdi. Liderlerimizin takdire şayan tutumu şehrimizde de aynı birlik ve beraberlikle karşılanıp aynı birliği kendi içimizde de sağlayarak Ülkemize, bayrağımıza, Milli İrademize sahip çıktık.

Artvin Belediye Başkanı olarak Şehrim adına başta aziz Türk milleti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere Adalet Ve Kalkınma Partisi Genel Başkanımız Sayın Binali Yıldırım’a, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ve Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye Teşekkür ediyorum” diye konuştu.

NİSAN AYI OLAĞAN MECLİS KARARLARI ÖZETİ