Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN VALİSİ ÖMER DOĞANAY GÖREVİNE BAŞLADI

ARTVİN VALİSİ ÖMER DOĞANAY GÖREVİNE BAŞLADI

Valiler kararnamesiyle İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü görevinden Artvin Valiliğine atanan Ömer Doğanay, görevine başladı.

Ankara’dan havayoluyla Trabzon’a gelen ve ardından karayoluyla Artvin’e gelen Vali Doğanay’ı, Valilik binası önünde Vali Vekili Mehmet Ali Öztürk, Artvin Belediye Başkanı Vekili Erkan Yazan, Artvin Emniyet Müdürü Ahmet Şengün, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Tüfekçioğlu, İlçe Kaymakamları, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, siyasi parti temsileri, sivil toplum kuruluşlarının temsileri ile vatandaşlar karşıladı.

Valilik önünde yapılan karşılamanın ardından cadde üzerindeki vatandaşları ve esnafları selamlayan Vali Doğanay, daha sonra makamına geçti.

Artvin Valisi Ömer Doğanay, makamında kendisini takip eden basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “Saygı değer Artvinliler, sevgili çalışma arkadaşlarım, değerli basın mensupları 10 Eylül 2016 tarihli resmi gazetede yayımlanan kararname ile Artvin iline vali olarak atanmış bulunuyorum. Beni bu görev layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza, Sayın İçişleri Bakanımıza ve bakanlar kurulu üyelerine şükranlarımı arz ediyorum.” dedi.

Artvin’i her alanda daha ileri noktalara taşımak amacıyla yılmadan ve samimiyetle çalışacaklarını belirten Vali Doğanay,” Artvin’i eğitim, kültür, sağlık ve turizm başta olmak üzere her alanda daha ileriye götürmek için hep beraber üniversitesiyle, belediyesiyle, emniyetiyle, halkıyla, sivil toplum kuruluşlarıyla beraber yılmadan ve samimiyetle çalışacağımızı huzurlarınızda ifade ediyorum.  Bizden önce başlamış olan hizmetleri inşallah hep birlikte devam ettireceğiz. Adaletle, açıklıkla temel ilkemiz,  “İnsanların en hayırlısı,  insanlara faydalı olandır” düsturudur. İnşallah bu düstur çerçevesinde çalışmalarımızı devam ettireceğiz. Benden önceki bütün görev yapan vali meslektaşlarıma hepsine ayrı ayrı huzurunuzda teşekkür ediyorum. Özellikle burada görev yapan son valimiz, müsteşarımız Sayın Muhterem İnce Beye de buradan teşekkürlerimi arz ediyorum. Hepinize en samimi duygularımla saygılar ve selamlar sunuyorum.” diye konuştu.

Vali Doğanay, ardından göreve başlama yazısını imzalayarak, kendisini karşılamaya gelen kamu kurum ve kuruluşlarının amirleriyle bir süre sohbet etti.

Yüz Ak’ıyla 3 Yılda Yaptığımız Hizmetleri Halkımıza Anlattık