Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN VALİSİ MUHTEREM İNCE GÖREVE BAŞLADI

ARTVİN VALİSİ MUHTEREM İNCE GÖREVE BAŞLADI

İçişleri Bakanlığı’nın son kararnamesi ile İçişleri Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğü görevinden Artvin Valiliği görevine atanan Muhterem İnce göreve başladı.

Artvin’e gelerek göreve başlayan İnce için Artvin Valiliği önünde karşılama töreni düzenlendi.

Törene Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin Vali Yardımcıları, Ali Doğan, Önder Coşğun, Mehmet Ali Öztürk, Mutlu Almalı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Osman Kılıç, Artvin İl Emniyet Müdürü Ahmet Şengün, DSİ Bölge Müdürü Dinçer Aydoğan,  ilçe kaymakamları, kurum müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Minik öğrencilerin kendisine sunduğu çiçeği kabul eden İnce daha sonra karşılama heyetiyle tek tek tokalaştı.

Karşılama merasiminden sonra Valiliğe geçen Vali İnce burada basın mensuplarına yaptığı açıklamada Artvin Valiliği görevine bugün itibari ile başladığını söyleyerek “Mensubu olmaktan iftihar duyduğum mülki idare amirliği görevinde Artvin Valisi olarak görev almanın onuru ve sevinci içerisindeyim” dedi.

Vali İnce “Bu şerefli ve önemli görevle beni görevlendiren tüm bakanlar kurulu üyelerimize, İçişleri Bakanımıza, Başbakanımıza ve bu atamayı yüksek olurları ile tasvip eden Sayın Cumhurbaşkanımıza en içten şükranlarımı arz ederim.

Görevim esnasında büyük bir sorumluluk bilinci ile tüm çalışma arkadaşlarımla birlikte, fedakar ve özverili bir şekilde, insan hak ve hürriyetleri başta olmak üzere, hukukun üstünlüğü ve kamu düzeninin sağlanması, demokratik değerler, şeffaflık, tarafsızlık, sevgi ve hoşgörü prensipleri çerçevesinde güzel ilimiz Artvin’e hizmet edeceğiz.

Artvinli hemşehrilerimizin kamu hizmetlerinden çağdaş, etkin ve hızlı bir şekilde faydalanmaları için tüm tedbirlerin alınmasına devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Coğrafi yapısı, doğal zenginlikleri, tarihi ve kültürel değerleri ile adeta bir “yeryüzü cenneti” konumunda olan Artvin ilinin başta turizm olmak üzere tüm sektörlerde geliştirilmesi ve kalkındırılması için ‘insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ anlayışı ile hareket ederek, var güçleriyle hedeflere ulaşma gayreti içinde olacaklarını kaydeden İnce konuşmasının devamında şunları söyledi.

“Vatanımız için evlatlarını seve seve feda etmiş şehit ve gazi ailelerimiz, yaşlılarımız, yardıma ihtiyaç duyan vatandaşlarımız, korunmaya muhtaç çocuklarımız, engellilerimiz her zaman birinci önceliğimiz olacak, sosyal hizmetlerin geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin arttırılması ilk hedeflerimiz arasında yer alacaktır.

Yeni Türkiye vizyonu ile devletin millet için olduğunu bilerek her zaman vatandaşlarımızı çalışmalarımızın merkezinde tutup, onların talep ve ihtiyaçlarına göre bu güzel şehre aşkla hizmet edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, vazife şuuru ve anlayışı içinde milletvekillerimiz, siyasi ve idari kadrolarımız, yerel yönetimlerimiz, bütün kamu görevlilerimiz, özel sektör temsilcilerimiz, sivil toplum kuruluşlarımız, basınımız, esnaf, sanayici, çiftçi, işçi kesimlerimiz, kısacası tüm Artvinli hemşerilerimizle birlikte bu ulvi görevi en iyi şekilde yürüteceğimize yürekten inanıyorum.

Bu vesile ile Artvin Valiliği makamında daha önce hizmet vermiş olan başta kendisinden bu görevi devraldığım sayın kemal cirit olmak üzere, tüm valilerimize şükranlarımı sunuyor, ebediyete intikal edenleri rahmetle anıyorum.

Varlıklarını yanımızda daima hissedeceğimiz bütün Artvinli hemşerilerime selam ve saygılarımı sunuyorum.”

Vali İnce basın açıklamasının ardından basın mensuplarına makam koltuğunda görüntü verdikten sonra basına kapalı olarak kurum müdürleriyle tanışma toplantısı yaptı.

BAŞKAN KOCATEPE TÜRKİYE’Yİ TEMSİL ETMEK İÇİN STRASBOURG’DA