Anasayfa / Haberler / ARTVİN TANITIM GÜNLERİ KAPANIŞINDA YAVUZ BİNGÖL SAHNE ALACAK

ARTVİN TANITIM GÜNLERİ KAPANIŞINDA YAVUZ BİNGÖL SAHNE ALACAK

Artvin Belediyesinin bu yıl ilkini düzenlediği Artvin Kültür Sanat Turizm ve Yöresel Ürünler Tanıtım Fuarının kapanışında Türk Müziğinin güçlü seslerinden Yavuz Bingöl sahne alacak.

Artvin Belediyesi Çoruh Park Sosyal tesislerinde 08.08’de muhteşem bir organizasyonla açılışı yapılan ve Artvin’in kültürünü yöresel ürünlerini ve turizm alanlarını tanıtan stantların yer aldığı 1.Artvin Kültür Sanat Turizm ve Yöresel Ürünler Tanıtım Fuarı 10 gün boyunca misafirlerini ağırladı.

Artvin’in yöresel ürünlerini doğal güzelliklerini dünyaya tanıtma noktasında önemli bir Tanıtım faaliyeti olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Geleceğini Turizm de arayan kente marka bir festival daha kazandırdıklarını söyledi. Kocatepe;” Artvin’de artık markalaşma adına yeni adımlar atılıyor. Bu yıl ilkini düzenlediğim 08.08’de Hayde Artvin’e sloganıyla Tanıtım Fuarımız halkımız tarafından yoğun ilgi gördü. Bundan sonra ilimizde birçok ilkleri birlikte yaşayacağız. Sizler sahip çıkın sizler isteyin biz daha iyisini daha güzelini yapalım. Fuarımız 10 gün boyunca inanılmaz bir yoğunluğa ev sahipliği yaptı. Tereddütlerimizi ortadan kaldırdı. Artvin’de insan kalabalığı sıkıntısı yok. Bundan sonra üzerine daha güzel şeyler koyarak sizlere sunmanın gayreti içersindeyiz.”

Açılışta İmera Kapanışta Yavuz Bingöl

Başkan Kocatepe ; “ Değerli hemşerilerim, dedik ya Artvin ilkleri yaşamaya devam edecek diye. Fuarımızın açılışında Karadeniz şarkılarını seslendiren ünlü guruplardan İmera’yı ilk defa sizlerle buluşturduk yaklaşık 8 bin kişi açılışımıza katılarak dünya basınında geniş yer almıştık. Şimdide de kapanışımız için sürpriz sanatçı olarak Türk Müziğinin güçlü seslerinden Yavuz Bingöl’ü hemşerilerimizle buluşturacağız. Cuma akşamı saat 20.00’de tüm Artvin sevdalılarını Çoruh Park sosyal tesislerimize davet ediyorum.” dedi.

Artvin’de 19 Eylül Gaziler Günü Töreni