Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN SEMT PAZARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

ARTVİN SEMT PAZARINDA ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin’e yakışır Pazar yeri için inşaat çalışmalarının Aralık ayı içerisinde başladığını hatırlatarak kısa zaman içerisinde de tamamlanacağının müjdesini verdi.

Merkez Çarşı Mahallesi Atatürk Caddesinde modern Semt Pazarı inşasında hummalı çalışma devam ediyor. Merkez spor salonu arkadasın da 9 metre yüksekliğinde perde beton dökülerek yaklaşık 250 metrekare alan kazanılması için dolgu çalışmaları başladı.  Dolgu çalışmalarıyla birlikte zemin kazı çalışmaları devam eden semt pazarı inşaatında çalışmalar kısa zamanda tamamlanarak üst yapı çelik konsorsiyum yapımına başlanacak.

Modern semt pazarı 150 metre uzunluğunda 7.5 metre genişliğinde üstü kapalı şekilde imal edilerek Pazartesi günleri dışında mahalle otoparkı olarak hizmet verecek.

Başkan Kocatepe, semt pazarı ile alakalı yaptığı açıklamada Pazar esnafının ve vatandaşların talebi üzerine yeni Pazar yeri yaptıklarını ifade ederek Artvin’e hizmet etmekten onur duyduğunu söyledi.

Kocatepe,” Mevcut Pazar yeri ihtiyacı karşılamıyordu. Yağmurlu havalarda ve özellikle de kış aylarında Pazar esnafımız sıkıntılar yaşıyordu. Onlarında talepleri önerileri doğrultusunda şehrimizin hak ettiği Pazar yerine kavuşması için çalışmalarımızı başlattık ve şuanda inşaat aşamasındayız. Artvin’de pazar alışverişi kültürü var. Artvin Belediyesi olarak bu kültürün son bulmaması için üzerlerimize düşen görevleri yerine layıkıyla getirmeye çalışıyoruz. İlimizin birçok ihtiyacını vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda belirlemiştik yaklaşık 3 yıldır bu talepleri yerine getirmenin onurunu mutluluğunu yaşıyoruz. Artvin’i sevmek hizmetle ölçülür bizde gecemizi gündüzümüze katarak Artvin için çalışıyoruz” dedi.

KOCATEPE ARTVİN’DE Kİ ÇALIŞMALARINI AVRUPA KONSEYİNDE ANLATTI