Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN SEMT PAZAR ALANINA KAVUŞUYOR

ARTVİN SEMT PAZAR ALANINA KAVUŞUYOR

Artvin’de Pazartesi günleri kurulan Pazar için yeni yer 10 Kasım’da ihaleye çıkıyor.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvin’e yakışır Pazar yeri için gerekli çalışmalar yaparak Çarşı Mahallesi Atatürk Caddesinde inşa edileceğinin müjdesini verdi.

Bu kapsamda Artvin Belediyesi ihale hazırlıklarını tamamlayarak yeni Pazar Yeri inşaatı için 10 Kasım 2017’de ihaleye çıkıyor.

Yer teslimi yapıldıktan sonra 150 günde tamamlanması hedeflenen 110 metre uzunluğunda 7.5 metre genişliğinde ki Pazar yeri haftanın diğer günleri de otopark olarak hizmet verecek.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Pazar esnafının ve vatandaşların talebi üzerine yeni Pazar yeri yapacaklarını ifade ederek ihale hazırlıklarının tamamladığını söyledi. Kocatepe,” Mevcut Pazar yeri ihtiyacı karşılamıyordu. Yağmurlu havalarda ve özellikle de kış aylarında Pazar esnafımız sıkıntılar yaşıyordu. Onlarında talepleri önerileri doğrultusunda şehrimizin hak ettiği Pazar yerine kavuşması için çalışmalarımızı başlattık ve ihaleye çıkarıyoruz. Artvin’de pazar alışverişi kültürü var. Artvin Belediyesi olarak bu kültürün son bulmaması için üzerlerimize düşen görevleri yerine layıkıyla getirmeye çalışıyoruz.” dedi.

ARTVİN BOĞALARI, SON TOPLA MAĞLUP OLDU