Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN NO1 KAHVE EVİNE KAVUŞTU

ARTVİN NO1 KAHVE EVİNE KAVUŞTU

Artvin’de NO 1 Kahve Evi Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ve çok sayıda katılımcı eşliğinde hizmete girdi.

Artvin’de NO 1 Kahve evi hizmete girdi. İnönü Caddesi üzerinde bulunan kahve evinin açılışına Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Belediye Başkan Yardımcıları Erkan Yazan,  Aydemir Akköy, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan, Çarşı Mahallesi Muhtarı Sezair Şahin, İşletme Sahipleri Süleyman ve Emrah Yıldırım ve çok sayıda davetli katıldı.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe Artvin’de açılışta yaptığı konuşmada iş sıkıntısının olmadığın iş beğenme hastalığının olduğunu ifade ederek, bu işletmeler hep yeni istihdam demek dedi. Başkan Kocatepe Dinlengah’ı herkes bilir fakat yeni konseptiyle ailesiyle gelip dinlenebileceği içkisiz şehre gelip şehri seyredebileceği bir mekân oluşmuş. Bu nezih mekân için Süleyman ve Emrah kardeşimize teşekkür ediyorum dedi. Başından beri takip ediyoruz bizim yönlendirmemizle güzel bir ortam oluşmuş kendilerine tekrardan teşekkürlerimizi sunuyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Ardından başkan Kocatepe, Çarşı Mahallesi Muhtarı Sezair Şahin ve İşletme sahipleri Süleyman ve Emrah Yıldırım açılış kurdelesini kestiler. Daha sonra Başkan Kocatepe ve davetliler işletmeyi gezdiler.

Artvin’de uzun yıllardır esnaflık yapan Süleyman ve Emrah Yıldırım Kardeşler Artvin’in ve Karadeniz’in nadir mekânlarından birini Artvin’e kazandırdı.

Dünya mutfağının bir birinden farklı lezzetlerini yer alıyor

Oldukça modern bir şekilde dizayn edilmiş mekân 350 metrekare alana sahip. Mekânda ayrıca 110 metre karesi acık alan olarak tasarlanmış. Dünya mutfağının bir birinden farklı lezzetlerini Artvin halkıyla buluşturan mekânın şefi ise Meşhur Rizeli aşçı Serkan Topal bir diğer ismiyle şef Serkan, 10 yılı aşkın bir birinden önemli mekânların aşçılığın yapan Şef Serkan, bundan sonra hünerlerini Artvin halkıyla buluşturuyor.

İşetmeni ismi adres olarak İnönü Caddesi 1 no’da bulunduğu için mekân sahipleri işletmenin ismini NO1 olarak koymuşlar. Bu bağlamda NO1 olarak isimlendiren işletmenin isim hakkı için başvurular yapılarak oyan bekleniyor. Büyümeyi hesaplanan işletmede ilçeler ve diğer illere NO1 isminin verilmesi planlanıyor.

Tecrübelerimizi Artvin Halkına Hizmet Olarak Sunuyoruz

Mekânın işletme sahipleri kendilerini şu şekilde tanımlıyor,” Biz geçmişimizden gelen tecrübe, dinamik ve fikre açık ekibiyle Artvin halkına hizmet etmek için yola çıktık.  NO1 kahve Evi kahvenin eşsiz lezzetini manzara eşliğinde dünya mutfağıyla bütünleştirip bir fincan kahvenin iki dost arsındaki, sıcak sohbeti iki gönül birleşmesindeki o tuzlu gülümsemesi laf olsun torba dolsun daki kahve falları sabahın ilk ışıklarındaki güne merhabaları. Yoğun iş günden sonraki yorgunlukları ve en önemlisi 40 yıllık hatıra vesile bu değerli kapımızı çalan misafir odaklı ilkesiyle yaklaşıp kahve kültürünü farklı boyutta size sunmayı farklı kültürlerin yiyecek içecek konseptiyle öncü olmayı planlan NO1 kahve evi ailesi olarak bir fincan kahvenin lezzeti bizde hatırı sizde kalsın özüyle değerli misafirlerimizin ağırlamaktan gurur duyarız”

Fotoğraf albümü için tıklayınız

ARTVİN ALTERNATİFSİZ TURİZMİN BAŞKENTİ OLMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR