Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN MERKEZ İSKEBE DERESİ KÖPRÜSÜ

ARTVİN MERKEZ İSKEBE DERESİ KÖPRÜSÜ

Artvin Belediye’sinin Vizyon projelerinden yapımı devam etmekte olan Cezaevinden, Yeni Mahalleye alternatif yol projesi kapsamında, İskebe deresinde yapılacak olan 90 metrelik köprü için DSİ, 2017 yılı ek yatırım programı teklif listesine alarak Bakanlığına iletti.

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Orman ve Su İşleri Bakanı sayın Prof.Dr. Veysel Eroğlu ile yaptığı görüşmede,  vizyon projelerinden biri ve trafiği rahatlatacak olan Cezaevinden, Yeni Mahalleye ulaşımı sağlayacak 12 metre genişliğinde yolun İskebe deresiyle kesiştiği noktada, olası taşkınlarda yolun kapanmakta olduğu bahsiyle trafik, can ve mal güvenliği açısından köprü talebinde bulundu.

Bu talep üzerine Bakan Veysel Eroğlu, köprünün inşasıyla ilgili gerekli birimlere talimatları verdi.

Dsi, 10 milyon keşif bedeliyle Artvin Merkez İskebe Deresi Köprüsünü 2017 yılı ek yatırım programına dahil ederek bakanlığa gönderdi.

Başkan Kocatepe, Bakan Eroğlu’na konuyla ilgili hassasiyetinden ve Artvin’e verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerini iletti.

ARTVİN BELEDİYESİNDEN MİLLİ BİR ADIM DAHA