Anasayfa / Galeri / ARTVİN KENT KONSEYİ GENEL SEKTERİ SEÇİMİ YAPILDI

ARTVİN KENT KONSEYİ GENEL SEKTERİ SEÇİMİ YAPILDI

Artvin Kent Konseyi yürütme kurulu tarafından yapılan seçimde Kent Konseyi Genel Sekteri Osman Delibaş oldu.

Artvin Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Aydın ve yürütme kurulu üyeleri Artvin Belediyesi toplantı salonunda yaptıkları seçimde  Kent Konseyi genel sekreterliğine Genç Memur Sen İl Temsilcisi Osman Delibaş seçildi.

Kent Konseyi Başkanı Ali İhsan Aydın yaptığı açıklamada; “ Artvin Belediyesi Başkanlığının Kent Konseyi yönetmenliğine göre Kent Konseyi Genel Sekterliğine belirlenen 3 adayın isimleri yürütme kurulumuz tarafından seçim yapılarak Genç Memur Sen İl Temsilcimiz Osman Delibaş göreve seçilmiştir. Arkadaşımıza yeni görevi hayırlı uğurlu olsun”dedi.  Aydın, ayrıca Kent Konseyine Artvin Belediyesince tahsis edilen yerin tadilat ve dekorasyon çalışmalarının devam ettiğini en kısa sürede faaliyetlerini adreslerinde yapacaklarını söylerken Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

11178377_10153289260407733_7373320548413260474_n

Yerli Malı Yurdun Malı Herkes Bunu Tanıtmalı