Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN KADINLAR ELİYLE ÇİÇEK AÇIYOR

ARTVİN KADINLAR ELİYLE ÇİÇEK AÇIYOR

Artvin Belediyesi 108 bin çiçeği toprakla buluşturuyor.

Artvin Belediyesi park bahçeler birimi tarafından şehrin dört bir yanına 3 çeşit 7 farklı renkte  dikilen çiçekler kente görsellik katmaya başladı.

Artvin Belediyesi bünyesinde Toplum Yararına Programı kapsamında çalışan kadın personeller peyzaj çalışmaları çerçevesinde büyük özveriyle çiçek dikimi gerçekleştiriyor.

Bahar ayının gelmesiyle Artvin Belediyesi alt yapı üst yapı çalışmalarının yanı sıra şehre görsellik katacak ağaç ve çiçeklendirme çalışmalarına da hız verdi.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen 108 bin çiçeği toprakla buluşturan kadınlar şehri simgeleyen çeşitli figürleri çiçekle işleyerek yol kenarlarına, parklara ve sosyal yaşam alanlarına estetik ve güzellik katıyor.

Kentin görsel güzelliği için çalışmalar yapıldığını belirten Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, “Park, bahçe, kaldırım, kavşak ve refüjler her mevsim koşullarına göre çiçek ve bitkilerle donatılıyor. Kente estetik güzellik katan bu tür çalışmalara devam edeceğiz” dedi, çiçekleri ve fidanları ücretsiz gönderen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve ekibine teşekkür etti.

Yüz Ak’ıyla 3 Yılda Yaptığımız Hizmetleri Halkımıza Anlattık