Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN GAZETECİLER CEMİYETİNDEN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET

ARTVİN GAZETECİLER CEMİYETİNDEN BAŞKAN KOCATEPE’YE ZİYARET

Artvin Gazeteciler Cemiyeti, Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti.

Cemiyet Başkanı Zeki Alkan, 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı dolayısıyla ziyarette bulunduklarını belirterek Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’ye yerel ve ulusal medya temsilcilerine vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür etti.

Alkan; “ Gazetecilerin her anında yanımızda oluyorsunuz. Bizde istedik ki bu günümüzde sizleri makamınızda biz ziyaret edelim. İlimizde faaliyet gösteren medya temsilcilerine gazetelere vermiş olduğunuz desteklerden dolayı cemiyetim adına teşekkür ediyorum. Artvin’e yapılan hizmetlerin duyurulmasında basın olarak üzerimize düşen görevleri layıkıyla yerine getirmek için çalışıyoruz. Artvin için yapmış ve yapacağınız hizmetler için teşekkür ediyor çalışmalarınızda başarılar diliyoruz”dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek tüm gazetecilerin 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı kutladı.

Başkan Kocatepe ;” Basında sansürün kaldırılmasının 110.yıl dönümünü kutluyoruz. Bugün birçok yerde demokrasilerin muhafazasında basın önemli roller üstlenmektedir. Bunun en büyük örneğini 15 Temmuz akşamı hep birlikte gördük ve yaşadık. Temennimiz, çok önemli sebepler dışında basına hiçbir sansürün konulmamasıdır.

İlimizde birlikte çok güzel işlere imza atıyoruz. Turizm kenti Artvin hedefimiz de sizlerde haberlerinizle tanıtımına büyük katkı sunuyorsunuz. Fedakârca mesai kavramı gözetmeksizin ilimizde yaşanan olayları en doğru ve tarafsız bir şekilde halkımızı bilgilendiriyorsunuz.

Bu duygu ve düşüncelerle; sizlerinde aracılığıyla kentimizde faaliyet gösteren tüm değerli basın çalışanlarımızın 24 Temmuz Basın Bayramını kutlar, sağlık, başarı ve esenlikler diliyorum” diye konuştu.

Ziyarette Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan’ın yanı sıra Başkan Yardımcısı ve Arena Haber Gazetesi Sahibi Orhan Sevinç, Çoruh Ajans sahibi Tolga Gül, Anadolu Ajansı Artvin İl Temsilcisi Yusuf Okur, İhlâs Haber Ajansı ve Dost Artvin Muhabiri Temel Okur ile Alkan Gazetesi Tasarımcısı Cansu Peker hazır bulundu.

ARTVİN BELEDİYE SPOR BASIN TOPLANTISI DÜZENLENDİ