Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN FUARI İLKLERE SAHNE OLACAK

ARTVİN FUARI İLKLERE SAHNE OLACAK

Artvin Kültür Turizm Yöresel Ürünler tanıtım Fuarı programı ve sahne alacak sanatçılar isimlerle ilkleri yaşayacak.

Artvin ilk Kültür Turizm ve Yöresel Ürünler Tanıtım Fuarı 08 – 18 Ağustos 2017 tarihleri arasında Artvin Belediyesi Çoruh Park Sosyal Tesislerinde düzenlenecek.

08.08 Salı günü saat 18.00 açılışı yapılacak  Tanıtım Fuarında yöresel gıdalar, el sanatları ve halk konserleri yer alacak.

Fuarın açılışında Karadeniz ezgilerini seslendiren Gurup İmera sahne alacak. 10 gün sürecek programda her gün bir ilçenin tanıtımı yapılarak sonrasında yöresel sanatçılar sahne alacak.

Fuar Programı şu şekilde;

8 Ağustos Salı, açılışı Ahmet Kara ko ve İmera Konseri (22.00)

9 Ağustos Çarşamba, Şavşat tanıtımı (Çoruh Park) – Erol Alkan konseri ( 22.00)

10 Ağustos Perşembe, Hopa gezisi, Hopa tanıtımı ( Çoruh Park) – Engin Sezer konseri ( 22.00)

11 Ağustos Cuma Ardanuç, gezisi, Ardanuç tanıtımı ( Çoruh Park) – Aşık Tubetli konseri (22.00)