Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BOĞALARININ RAKİBİ SELÇUKLU BASKET

ARTVİN BOĞALARININ RAKİBİ SELÇUKLU BASKET

Türkiye Basketbol 1. Liginde geçen hafta Edirne Belediyesi Edirne Spor önünde ilk galibiyetini alan Artvin Belediye Spor 2 Kasım Cuma (bugün) Konya temsilcisi Selçuklu Basketi ağırlayacak.

Artvin Belediye Spor, Türkiye Basketbol 1. Liginin 4. haftasında 2 Kasım Cuma (bugün)  sahasında Konya ekibi Selçuklu Basket ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 3 haftada Artvin Boğaları 1 galibiyet, 2 mağlubiyet sonucunda aldığı 4 puan 11. sırada yer alırken Selçuklu Basket ise 2 galibiyet, 1 mağlubiyetle birlikte topladığı 5 puanla 8. sırada bulunuyor.

Selçuklu Basket Hazırlıkları Devam Ediyor

Artvin Belediye Spor, 2 Kasım Cuma günü Artvin Çoruh Üniversitesi 15 Temmuz Spor Salonu’nda konuk edeceği Selçuklu Basket maçının hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürürken Artvin Belediye Spor adına sakat oyuncu bulunmuyor.

Artvin Boğalarının En Skorel Oyuncusu Rıcky

Artvin Boğaları adına RICKY LAFREDRICK TARRANT JR 22.3 sayı ortalamasıyla takımının en skorer ismi olurken, Konya ekibinde ise MARCUS ANTHONY HALLN 15 sayı ortalamasıyla takımına katkı sağlıyor.

Salona Ulaşım İçin Ücretsiz Belediye Halk Otobüsleri

Artvin Belediye Spor,  2 Kasım Cuma günü Artvin Çoruh Üniversitesi 15 Temmuz Spor Salonu’nda saat 17.00’da konuk edeceği Selçuk Basket maçı için saat 16.30’da Halitpaşa Meydanında ücretsi Belediye Halk Otobüsleri kalkacaktır.

BAŞKAN KOCATEPE GAZETECİLERE PROJELERİ GEZDİRDİ