Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BOĞALARININ RAKİBİ BANDIRMA KIRMIZI

ARTVİN BOĞALARININ RAKİBİ BANDIRMA KIRMIZI

Türkiye Basketbol 1. Liginde 15. Haftayı 10. Sırada tamamlayan Artvin Belediye Spor 18 Ocak Cuma (bugün) Balıkesir temsilcisi Bandırma Kırmızı Sporu ağırlayacak.

Artvin Belediye Spor, Türkiye Basketbol 1. Liginin 15. haftasında 18 Ocak Cuma (bugün)  sahasında Balıkesir ekibi Bandırma Kırmızı Spor ile mücadele edecek. Ligde geride kalan 14 haftada Artvin Boğaları 6 galibiyet, 8 mağlubiyet sonucunda aldığı 20  puanla 10. sırada yer alırken Bandırma Kırmızı Spor ise 3 galibiyet, 11 mağlubiyetle birlikte topladığı 17 puanla 14. sırada bulunuyor.

Bandırma Kırmızı Spor Hazırlıkları Devam Ediyor

Artvin Belediye Spor, 18 Ocak Cuma günü Artvin Çoruh Üniversitesi 15 Temmuz Spor Salonu’nda konuk edeceği Bandırma Kırmızı Spor maçının hazırlıklarını günde çift antrenman yaparak sürdürürken Artvin Belediye Spor adına sakat oyuncu bulunmuyor.

Artvin Boğalarının En Skorel Oyuncusu Rıcky

Artvin Boğaları adına RICKY LAFREDRICK TARRANT JR 23.4 sayı ortalamasıyla takımının en skorer ismi olurken, Balıkesir ekibinde ise DAVID DEVOE JOSEPH 20,5 sayı ortalamasıyla takımına katkı sağlıyor.

Salona Ulaşım İçin Ücretsiz Belediye Halk Otobüsleri

Artvin Belediye Spor,  18 Ocak Cuma günü Artvin Çoruh Üniversitesi 15 Temmuz Spor Salonu’nda saat 17.00’da konuk edeceği Bandırma Kırmızı Spor maçı için saat 16.30’da Halitpaşa Meydanında ücretsi Belediye Halk Otobüsleri kalkacaktır.

ARTVİN BELEDİYESİ 1. KİTAP FUARINA YOĞUN İLGİ