Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BOĞALARI YILIN SON MAÇINA ÇIKIYOR

ARTVİN BOĞALARI YILIN SON MAÇINA ÇIKIYOR

Artvin Boğaları, Cuma günü Kepez Belediyesi ile oynayacakları yılın son maçının hazırlıklarını Merkez Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdi.

Artvin Boğaları 29 Aralık Cuma günü, Merkez Spor salonunda ağırlayacağı Kepez Belediyesi maçı hazırlıklarını bugün sabah gerçekleştirdiği tek antrenmanla tamamladı. Takımda sakat oyuncu bulunmazken Artvin Boğaları Kepez Belediye maçını da alarak 2017 sezonunu galibiyetle tamamlayıp yenilmezlik serisini 8 maça çıkarmak istiyor.

Antrenmana Sürpriz Ziyaret

Artvin Belediye Spor Basketbol takımının taraftar grubu olan ‘Tayfa 08’ üyelerinden Ercan Gündoğdu, Atilla Dede ve Hakan Şirket Artvin Belediye Spor Basketbol Takımının antrenmanını ziyaret ederek; geçen sezon Kepez Belediyesindeyken takımımıza karşı oynayan Nikolay Pastal’a hayran kaldıklarını, Artvin Boğalarına transfer olduğundan dolayı da mutlu olduklarını belirttiler. Tayfa08, antrenmanın bitiminde Nikolay Pastal başta olmak üzere Artvin Boğalarına tatlı ikramında bulundular.

Takım Koçu Şahin Ateşdağlı; ‘29 Aralık Cuma (bugün) Saat 17.30’da Merkez Spor Salonun Kepez Belediyesi ile karşılaşacağımız yılın son müsabakasına tüm taraftarımızı bekliyoruz.’ dedi.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ AKŞAM PROGRAMLARIYLA DEVAM ETTİ