Anasayfa / Galeri / Foto Galeri / ARTVİN BOĞALARI TOFAŞ GELİŞİM SPOR MAÇINA HAZIR

ARTVİN BOĞALARI TOFAŞ GELİŞİM SPOR MAÇINA HAZIR

Tofaş Gelişim Spor Maçının hazırlıklarını tamamlayan Artvin Boğaları maç saatini beklemeye başladı.

Tofaş Gelişim Spor Maçının hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini bekleyen Artvin Boğaları 11 Kasım Cuma yani Bugün Saat 17.00 da Artvin Spor Salonunda maça çıkacak.

Türkiye Erkekler 2’ci liginde mücadele eden Artvin Belediyesi Spor Basketbol Takımı, Ligin dördüncü haftasında kendi sahasında oynayacağı Tofaş Gelişim Maçında kıyasıya mücadele edecek.

Maçla ilgi açıklamalarda bulunan Artvin Belediyesi Basketbol Takımının onursal Başkanı Mehmet Kocatepe; “Lige çok iyi başladık ilk maçta kendi sahamızda Bursa İnegöl Belediyesi Basketbol Takımını yenip ardından çok zorlu iki deplasmana gittik. Bu deplasmanlara İzmir’deki maçı şansız bir şekilde kaybedip ardından Antalya deplasmanında ligin çok üzerinde olan bir takımla karşılaştık ve bu maçtan da istemediğimiz yenilgiyle ayrılıp ligde 2 yenilgi 1 galibiyet alarak 5’inci sırada yer aldık. 11 Kasım Cuma Günü kendi sahamızda ligin çok güçlü takımıyla oynayacağız. Tofaş Gelişim takımı lige 3 de 3 yaparak başlaması bizim için dez avantaj olsa da her şeyin bir ilki vardır bilirsiniz Artvin’e ne takımlar geldi ama takımımız sahada aslanlar gibi mücadele ederek sahamızda maç kaybetmedik. İnşallah Tofaş Gelişim Spor maçında da saha ve seyirci avantajımızı kullanarak ligde ikinci galibiyetimizi alıp üst sıralara yükselmeye başlayacağız bundan hiç kimsenin şüphesi yok ve bunu da yapacak güçteyiz” dedi.

Artvin Belediye Başkanı Kocatepe, “Cuma günü Artvin Spor Salonun da saat 17.00 da oynayacağımız Tofaş Gelişim Spor maçına her zaman tribünleri dolduran seyircimize buradan seslenmek istiyorum. Cuma Günü tribünleri diğer maçlar da olduğundan daha çok seyircinin desteğine ihtiyacımız var tüm Artvinleri Artvin Spor Salonuna bekliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Artvin Belediye Spor Basketbol Takımı Öğrencilerle Buluştu